Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent, Core Facilities

Core Facilities (CF) är en samling resurscentra som tillhandahåller avancerad teknisk utrustning och kvalificerad kompetens inom ett antal discipliner vid Sahlgrenska akademin. Core Facilities genomför även utbildningar och utgör en naturlig mötesplats för nationella och internationella kontakter inom biovetenskap. CF:s biobanksverksamhet arbetar med att stödja den befintliga biobanksinfrastrukturen inom Göteborgs universitet och Sahlgrenska universitetssjukhuset. Biobanksverksamheten arbetar dessutom med kvalitetsutveckling och forskning kring provkvalitet och provanalys.

Arbetsuppgifter

Som projektassistent vid Biobank Core Facility kommer du att arbeta i flera projekt, där analyserna och tidsramarna är inställda i överensstämmelse med projektledare och biobank-samordnaren. Du kommer att samarbeta i ett nätverk med forskare, laboratorietekniker och provtagningspersonal och biobankspersonal. Rollen ställer höga krav på dina sociala, kommunikativa färdigheter samt din förmåga att ta ansvar för flera uppgifter samtidigt.

Dina dagliga uppgifter:
Du ansvarar för att hjälpa till att samla in prover och informera patienter om pågående studier. Du hjälper till med provhantering och transport av prover samt loggar in provinformation i datorsystemet. Du kommer att utföra laboratorieanalyser och utföra cellextraktion och andra biomarkörsanalyser. Du bör kunna arbeta självständigt och uppfylla de fastställda tidsfristerna.

Kvalifikationer

  • Du bör ha en magisterexamen i farmaci, kemi, biologi, biomedicin eller liknande ämne.
  • Erfarenhet av provhantering och biobanking är en fördel.
  • Erfarenhet av laboratorieanalys och vana av att arbeta på lab är en fördel.
  • Kännedom om terminologi som används i biologi och molekylärbiologi är att föredra.
  • Kunskaper i svenska språket är nödvändigt då arbetet delvis kommer att ske i klinisk miljö där svenska är arbetsspråk.

Eftersom vi arbetar med både nationella och internationella samarbetspartners, bör du behärska engelska i tal och skrift.

Som medarbetare på ett resurscenter är lyhördhet och flexibilitet viktiga egenskaper i mötet med varierade frågeställningar och projektupplägg.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 3 månader på heltid, 100%, med placering vid Core Facilities, biobanksverksamheten, Sahlgrenska akademin. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Åsa Torinsson Naluai, asa.torinsson.naluai@gu.se, tel 0768-979149 eller Elisabet Carlsohn, chef Sambio Core Facilities, elisabet.carlsohn@gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Intervjuer kommer att genomföras löpande och påbörjas omgående.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-08

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?