Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent

Institutionen för odontologi bedriver utbildning och forskning inom det odontologiska området. Varje år examineras 93 tandläkare, 30 tandhygienister och 20 tandtekniker samt ett antal forskarstuderande. Verksamheten bedrivs vid 13 avdelningar och i nära samarbete med institutioner vid Sahlgrenska akademin och Folktandvården Västra Götaland.

Arbetet omfattar bl a:

• Inmatning av kliniska data
  • Inmatning av enkätdata
  • Sammanställning av data
  • Sökning av vetenskaplig litteratur och sammanställning av denna

Deltagande i undervisning och administration inom tandhygienistprogrammet.

Kvalifikationer

Den sökande skall vara legitimerad tandhygienist med kandidatexamen. Meriterande är tidigare erfarenhet av undervisning av studenter på universitetsnivå och erfarenhet av kliniskt arbete som tandhygienist. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Tjänsten är tidsbegränsad, 12 månader och med omfattning 20% med placering vid institutionen för odontologi. Tillsättning snarast och enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

För ytterligare information om arbetet kontakta gärna docent Annica Almståhl, tfn 031 786 3208, mail: annica.almstahl@odontologi.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-02.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.