Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent

Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa bedriver omfattande undervisning och forskning inom global folkhälsovetenskap, allmänmedicin, arbetsmedicin, miljömedicin, socialmedicin, läkemedelsanvändning och läkemedelspolicy. Vi bedriver även undervisning och forskning inom nutritionsepidemiologi, försäkringsmedicin, innovation och nyttiggörande, hälsoekonomi, biostatistik och registerepidemiologi.

Forskningsgruppen för global folkhälsa består av 19 medlemmar inklusive fyra professorer, fyra docenter, universitetslektorer och forskare, samt 14 doktorander registrerade vid skolan och anslutna till forskargruppen.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en projektassistent som kommer arbeta med en interventionsplan inom folkhälsa med inriktning på mental hälsa hos äldre personer i Asien.

Du som projektassistent bidrar till att utforma en interventionsplan till integreringen av hälsovårdsförvaltning och främjande av mental hälsa hos äldre personer i asiatiska länder. Uppgifterna omfattar arbete med systematisk litteraturöversikt, sekundära dataanalys, vilket senare leder till kunskap som kan användas vid utformningen av potentiell interventions- / implementeringsplan.

Kvalifikationer

För anställningen krävs som lägst en masterexamen inom sjukvårdsledning och/eller folkhälsa.

God kunskap i global och folkhälsa, förståelse för hälsosystem och dess komplexitet och färdigheter samt en förmåga att utforma en implementeringsplan till intervention är krav.

Vi lägger vid denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad intermittent anställning till 2021-01-31 Omfattning: Varierande, max 20% Placering: Institutionen för medicin, Göteborg Tillträde: 2020-09-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen

Nawi Ng, Professor, 072 540 3851, nawi.ng@gu.se

Mikael Svensson, Biträdande avdelningschef, mikael.svensson.2@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Intyg om masterexamen ska bifogas med ansökan.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-07

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?