Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Skrivningsvakter

Institutionen för odontologi bedriver utbildning och forskning inom det odontologiska området. Varje år examineras 93 tandläkare, 30 tandhygienister, 20 tandtekniker, 20 tandläkare som genomgår kompletterande utbildning för tandläkare utanför EU/EES samt ett antal forskarstuderande.

Institutionen ger tre programutbildningar: tandhygienist, tandläkare och tandtekniker.

Dessutom erbjuder institutionen ett antal enstaka kurser.

Arbetsuppgifter

Ordinarie tentor på programmen sker centralt på Viktoriagatan, där Göteborgs universitet har skrivningssalar. Omtentamen sker oftast lokalt vid institutionen för odontologis egna lokaler på Medicinareberget.

I rollen som skrivningsvakt förbereder du salen för tentans genomförande samt anvisar plats för studenterna, ytterplagg samt mobil utrustning som inte får användas under skrivning.

Du informerar studenterna om upplägg av aktuell agenda.

Du har under det att tentamen pågår överblick över salen och följer studenternas förehavanden.

Kvalifikationer

Vi tror att en person som fungerar i rollen som skrivningsvakt är en tydlig kommunikatör, strukturerad, och besitter ett visst mod. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi söker flera medarbetare för arbetet som skrivningsvakter.

Arbetet innebär timanställning vid behov under terminstid, sk intermittent anställning.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningarna är du välkommen att kontakta Carina Kleinas, tfn 31 786 3612, eller Harriet Hedegård, tfn 31 786 3181, måndag-fredag.

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-03.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.