Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Skrivningsvakter

 

Institutionen för odontologi bedriver utbildning och forskning inom det odontologiska området. Varje år examineras 93 tandläkare, 30 tandhygienister, 20 tandtekniker, 20 tandläkare som genomgår kompletterande utbildning för tandläkare utanför EU/EES samt ett antal forskarstuderande.

Institutionen ger tre programutbildningar: tandhygienist, tandläkare och tandtekniker.

Dessutom erbjuder institutionen ett antal enstaka kurser.

Arbetsuppgifter

Ordinarie tentor på programmen sker centralt på Viktoriagatan, där Göteborgs universitet har skrivningssalar. Omtentamen sker oftast lokalt vid institutionen för odontologis egna lokaler på Medicinareberget.

I rollen som skrivningsvakt förbereder du salen för tentans genomförande samt anvisar plats för studenterna, ytterplagg samt mobil utrustning som inte får användas under skrivning.

Du informerar studenterna om upplägg av aktuell agenda.

Du har under det att tentamen pågår överblick över salen och följer studenternas förehavanden.

Kvalifikationer

Vi tror att en person som fungerar i rollen som skrivningsvakt är en tydlig kommunikatör, strukturerad, och besitter ett visst mod. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställning

Vi söker flera medarbetare för arbetet som skrivningsvakter.

Arbetet innebär timanställning vid behov under terminstid, sk intermittent anställning.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningarna är du välkommen att kontakta Carina Kleinas, tfn 31 786 3612, eller Harriet Hedegård, tfn 31 786 3181, måndag-fredag.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-03.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?