Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ekonomi-/personaladministratör

Denna tjänst är placerad på Institutionen för geovetenskaper. Institutionen har cirka 70 anställda och runt 300 studenter. Vi utbildar naturgeografer, geologer och geografer som kan fylla det ökade behovet av geovetare i samhället samt forskar på två profilområden; geologiska resurser samt risk och klimat. Institutionen har kandidat- och masterprogram i geovetenskaper och geografi samt forskarutbildning i flera geovetenskapliga inriktningar.

Den administrativa verksamheten för institutionen samordnas med institutionen för kulturvård som befinner sig i samma lokaler. Den gemensamma verksamheten består av ett tjugotal medarbetare och leds av en administrativ chef.

Läs mer på www.gvc.gu.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att avlasta ekonomerna och personalhandläggaren genom att överta vissa ekonomi- och personaladministrativa uppgifter. Pga. att denna roll delvis är ny, så kommer vi att tillsammans med dig fördela uppgifterna inom gruppen. Tillsammans med övriga som arbetar med ekonomi är du ett stöd i institutionens ekonomiska planering och uppföljning. Du är också behjälplig med personaladministrativa ärenden och behöver ha kännedom om de regelverk och avtal som råder inom offentlig sektor. Allmänna administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst examen inom ekonomi/personal på gymnasieskolenivå och har flera års erfarenhet av arbetsuppgifter på en ekonomi-/personalavdelning. Du har god kunskap om och förmåga att tillämpa gällande regelverk och goda kunskaper i Excel och Word samt tidigare erfarenhet av arbete i ekonomi- och personalsystem. Erfarenhet från Primula och Agresso är meriterande liksom tidigare arbetserfarenhet i universitetsvärlden. Du måste ha lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift på både svenska och engelska och ha god förmåga att samarbeta. Du ska kunna fullfölja arbetsuppgifter självständigt och vara noggrann, strukturerad och analytisk med en serviceinriktad inställning. Du bör ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och bli en företrädare för en myndighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering vid Institutionen för geovetenskaper. Provanställning om sex månader tillämpas. Önskvärt datum för tillträde är den 1 september 2020.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef, Camilla Brännström, camilla.brannstrom@gu.se eller 031-786 3747.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-07-05

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?