Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsassistent

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en forskningsassistent, med placering vid sektionen för klinisk neurovetenskap. Anställningen är anknuten till arbete inom forskningsgruppen ”Klinisk hjärntumörforskning” och kommer fungera som en stödfunktion i såväl retrospektiva som prospektiva projekt.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak som stöd inom olika projekt relaterad till forskning på hjärntumörer inom gruppen ”Klinisk hjärntumörforskning”. Konkreta arbetsuppgifter är journalgenomgång, bildbehandling, underhåll av forskningsdatabaser, GDPR relaterade uppgifter, rekrytering och undersökning av patienter i studier, kvalitetssäkring och arbete med presentationer.  Arbetet kräver stor flexibilitet då det kan finnas behov av resor till annan ort för mindre arbete i samband med studier.

Kvalifikationer

För anställningen krävs högskoleexamen från hälsovetenskapligt program. Det krävs dokumenterad klinisk erfarenhet. Erfarenhet från tidigare arbete som forskningsassistent/forskningssjuksköterska, utbildning inom Good Clinical Practice (GCP), samt dokumenterad erfarenhet inom bildbehandling, databearbetning, och kommunikation är meriterande. Eftersom arbetet innefattar stöd i olika projekt, med flera aktörer, är god samarbetsförmåga av mycket stor vikt. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 12 månader, 50% av heltid med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta adjungerad universitetslektor Asgeir Jakola, tfn; 031-342 97 41, e-post;asgeir.jakola@gu.se eller professor/biträdande sektionschef, tfn;031-342 3963, e-post;anja.smits@neuro.gu.se.

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 20-07-06.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.