Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsassistent

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en forskningsassistent, med placering vid sektionen för klinisk neurovetenskap. Anställningen är anknuten till arbete inom forskningsgruppen ”Klinisk hjärntumörforskning” och kommer fungera som en stödfunktion i såväl retrospektiva som prospektiva projekt.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak som stöd inom olika projekt relaterad till forskning på hjärntumörer inom gruppen ”Klinisk hjärntumörforskning”. Konkreta arbetsuppgifter är journalgenomgång, bildbehandling, underhåll av forskningsdatabaser, GDPR relaterade uppgifter, rekrytering och undersökning av patienter i studier, kvalitetssäkring och arbete med presentationer.  Arbetet kräver stor flexibilitet då det kan finnas behov av resor till annan ort för mindre arbete i samband med studier.

Kvalifikationer

För anställningen krävs högskoleexamen från hälsovetenskapligt program. Det krävs dokumenterad klinisk erfarenhet. Erfarenhet från tidigare arbete som forskningsassistent/forskningssjuksköterska, utbildning inom Good Clinical Practice (GCP), samt dokumenterad erfarenhet inom bildbehandling, databearbetning, och kommunikation är meriterande. Eftersom arbetet innefattar stöd i olika projekt, med flera aktörer, är god samarbetsförmåga av mycket stor vikt. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 12 månader, 50% av heltid med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta adjungerad universitetslektor Asgeir Jakola, tfn; 031-342 97 41, e-post;asgeir.jakola@gu.se eller professor/biträdande sektionschef, tfn;031-342 3963, e-post;anja.smits@neuro.gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 20-07-06.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?