Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Gästföreläsare (Intermitent anställning)

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fyra avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, medicinsk kemi och cellbiologi samt laboratoriemedicin. För närvarande har institutionen cirka 460 medarbetare och cirka 440 Mkr i omsättning.

Arbetsuppgifter

Gästföreläsare utför en viktig del av undervisningen i anatomi vid läkarprogrammet. De ansvarar för smågruppsundervisningen inom de två grundläggande anatomikurserna. Här ingår undervisning i deskriptiv anatomi, topografisk anatomi, ytanatomi och funktionell anatomi. Tillgängliga hjälpmedel är bland annat levande demonstrationsobjekt, anatomiska modeller, dissektionspreparat och dataprogram. I övrigt genomförs dissektioner och gästföreläsarna leder även dissektionsträningen under den frivilliga fördjupningskursen i anatomi. De assisterar också vid de externa kirurgiska kurser som ges vid vår dissektionsenhet.

Du kommer arbeta timmar vid behov, arbetstiden per månad varierar under perioden.

Kvalifikationer

För att kunna arbeta som gästföreläsare inom anatomi krävs anatomikunskaper motsvarande de som ges inom läkarprogrammet vid Sahlgrenska akademin (kurserna LÄG012 och LÄG033) samt kunskaper i dissektionsteknik, anatomi och didaktik motsvarande fördjupningskursen i anatomi (LÄ014A). Erfarenheter av tidigare liknande arbetsuppgifter eller annan undervisning med goda vitsord är meriterande. För anställning som gästföreläsare ska den sökande vara antagen till grundutbildning vid Göteborgs Universitet.

Avklarade kurspoäng enligt kvalifikationskraven eller motsvarande kunskaper, samt att den sökande är antagen till läkarprogrammet vid Göteborgs universitet, är avgörande för bedömningen. Tidigare erfarenhet av anatomiundervisning är meriterande.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad intermittent anställning på 6 månader där arbetade timmar varierar efter behov. Placering tills vidare vid institutionen för biomedicin. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Professor Magnus Braide, telefon 031-786 3310. E-post: magnus.braide@anatcell.gu

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?