Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Samordnare (Stationssamordnare), förläggning Kristineberg i Lysekils kommun

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

I universitets infrastruktur ingår två marina fältstationer, Kristineberg marina forskningsstation vid Gullmarsfjorden (Lysekils kommun) och Tjärnö marina laboratorium vid Kosterfjorden (Strömstads kommun).

Vi söker en samordnare, stationssamordnare, med förläggning i Lysekils kommun på Kristineberg marina forskningsstation.

Den annonserade tjänsten är förlagd till Kristineberg i Lysekils kommun. På Kristineberg finns forskare året runt, gästforskare och universitetsstuderande som har en del av utbildningen förlagd till stationen. Här sker forskning, undervisning och utåtriktad verksamhet (publika aktiviteter, samverkan med marina företag och myndigheter). Här finns också Kristineberg Center (https://kristinebergcenter.com/), ett konsortium av Göteborgs universitet, Chalmers, KTH, IVL, RISE och Innovatum, som koordinerar den strategiska utvecklingen av stationen.

Inriktning
Koordinering, planering och samordning av den service som den marina infrastrukturen på Kristineberg ger forskare (permanenta såväl som gästforskare) studenter och övriga nyttjare.

Arbetsuppgifter
Att i samarbete med Kristineberg Center samordna och stötta den tekniska personalen vid infrastrukturen så att bästa möjliga service kan ges till alla grupper av nyttjare.

Kvalifikationer
För arbetet krävs utbildning på högskolenivå, och att du ska vara en problemlösare och en person som motiveras av att få saker och ting gjorda och se resultat. Tidigare erfarenheter av arbetsledning i någon form är en merit, liksom tidigare erfarenhet av arbete inom forskningsanknuten verksamhet (dock ej nödvändigtvis universitet). Du bör vara intresserad och engagerad, och gilla att uppmuntra och stötta medarbetare, ha lätt för att samarbeta och lätt för att sätta dig in i nya uppgifter.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidare, start enligt överenskommelse. 
Omfattning: 50 %  
Placering: Kristineberg marina forskningsstation

Kontaktuppgifter för anställningen
Upplysningar om anställningen lämnas av
Peter Tiselius (stationschef) peter.tiselius@gu.se

Martin Sjöberg (verksamhetsledare Kristineberg Center), 076-168 57 60, martin.sjoberg@ivl.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2020-08-05

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?