Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare i systembiologi

Vid institutionen för Matematiska Vetenskaper bedrivs forskning och forskarutbildning inom ett brett område som sträcker sig hela vägen från teoretisk till tillämpad matematik, samt matematisk statistik. Institutionen är en viktig partner för såväl andra vetenskaper, som i industriprojekt. Vi bidrar på ett betydande sätt till samhällsnytta genom omfattande undervisning.  Arbetsmiljön är stödjande, kreativ och internationell med ett ständigt flöde av internationella gäster.

Cvijovic lab tillhör till avdelningen för Tillämpad Matematik och Matematisk Statistik, med inriktning mot systembiologi.  Vår grupp fokuserar på utveckling av matematiska modeller för att bättre förstå åldersrelaterade biologiska processer i encelliga organismer. Arbetet är mycket tvärvetenskapligt med nära samarbete med en rad experimentella forskningsgrupper inom andra områden.

Arbetsuppgifter

Den framgångsrika kandidaten kommer huvudsakligen att arbeta med utveckling av bulk-surface typ av modeller för cellpolarisering och dess inverkan på åldrande i jäst.

Kvalifikationer

Behörig att anställas som forskare är den som har svensk doktorsexamen i tillämpad matematik eller har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen.  Den framgångsrika kandidaten förväntas vara lätt att samarbeta med andra forskare inom ett större team med hög kapacitet att organisera och leda projekt. Dokumenterad erfarenhet (t.ex. i publikationer) i reaktionsdiffusions- och bulk-surface modeller samt modellutveckling, analys, selektion och simuleringar och jästsystembiologi krävs. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Flytande i engelska förväntas liksom erfarenhet av att arbeta i tvärvetenskapliga team.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 3 mån
Omfattning: 100%
Placering: Institutionen för matematiska vetenskaper, Göteborg
Tillträde: 15 augusti, 2020

 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Annika Lang, Enhetschef

+46 31 772 5356

annika.lang@chalmers.se

 

Universitetslektor Marija Cvijovic

+46 31 772 5321

marija.cvijovic@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-06-14

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?