Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fyra avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, medicinsk kemi och cellbiologi samt laboratoriemedicin. För närvarande har institutionen cirka 360 medarbetare och cirka 440 Mkr i omsättning.

Arbetsuppgifter

Biträdande projektledare, laboratoriehandledning inom virusdiagnostik, logistik rörande transporter av material och tester mellan Sverige och afrikanska länder som Mocambique, Tanzania and Rwanda. Assisterande funktion inom doktorandhandledning.

Kvalifikationer

Doktorsexamen inom relevant ämnesområde. Erfarenhet av att handleda doktorander inom fältet klinisk virologi. Forskning rörande virusdiagnostik efter disputation är meriterande. Tidigare erfarenhet av samarbete med utvecklingsländer är meriterande. Docentur inom klinisk mikrobiologi är meriterande.

Anställning

Anställningen är deltid 10% och tidsbegränsad, 24 månader, med placering vid instiutionen för biomedicin. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta seniorforskare Tomas Bergström.  Telefon: 070-5264369, e-mail: tomas.bergstrom@microbio.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Registrera din ansökan elektroniskt under "Ansök online".

Ansökan ska innehålla:

- Kopia på bevis för doktorsexamen

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.