Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektledare/producent

I samband med att HDK-Valand vid årsskiftet 2020 gått samman till en institution stärker och utvecklar vi våra stödfunktioner. Därför söker vi nu en projektledare/producent för att arbeta med HDK-Valands breda och mångbottnade publika program.

Arbetsuppgifter

Årligen producerar HDK-Valand en stor mängd publika aktiviteter – från större festivaler och konferenser, examensutställningar till öppna föreläsningar. Som projektledare/producent kommer du vara en viktig kugge i den arbetsgrupp som under de kommande åren driver och utvecklar en gemensam stödstruktur för det här publika programmet. Du kommer samtidigt att arbeta operativt med enskilda programaktiviteter genom att  planera, administrera, kvalitetssäkra, budgetera och arbetsleda produktioner.

Som projekledare/producent på HDK-Valand jobbar du med ett stort antal samarbetsparter och vi ser långsiktigt nätverksbyggande och strategisk samverkan med externa aktörer, andra institutioner och civilsamhälle som en självklar del av uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter vid statlig myndighet eller offentlig institution och kunskap om aktuella regelverk, flerårigt projektledarerfarenenhet. Du talar svenska och engelska obehindrat. Du har en vana att arbeta med, mot och inom definierade curatoriella ramverk.

Du har förmåga att skapa ett strukturerat arbetssätt, vara tydlig, ansvarsfull, uppskatta att arbeta i grupp och trivs i ett akademiskt, konstnärligt och kunskapsproducerande sammanhang

Meriterande är dokumenterad kunskap om, utbildning inom eller erfarenhet från konst-, design- eller kontshantverksfälten, bakgrund på HDK-Valand, erfarenhet av större utställningsproduktioner och curatoriella arbetsuppgifter, projektledarutbildning, internationellt verksam, brett kontaktnät inom institutionens områden, erfarenhet från och kunskap om externfinansiering och medföljande återrapportering.

Anställning

Anställningen är tillsvidare, 50 % med placering tills vidare vid HDK-Valand. Anställningen påbörjas enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas.

 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Anna Blad, anna.blad@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 25 februari 2020

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?