Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Två projektassistenter för bedömning av elevsvar i PISA

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession söker 2 projektassistenter för bedömning av svenska elevers svar på uppgifter i PISA (Programme for International Student Assessment). Arbetet kommer att vara tidsbegränsat till perioden 2020-04-20 till 2020-05-15.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att bedöma elevers svar efter väl strukturerade bedömningsanvisningar. Eleverna har avgivit sina svar på dator och bedömningen av svaren kommer också att ske på dator i ett webbaserat gränssnitt. Bedömningsarbetet utförs i våra lokaler och kommer företrädesvis att ske eftermiddagar och tidiga kvällar under arbetsledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är student på något program som omfattar eftergymnasiala studier inom naturvetenskap och/eller teknik. Du kan också studera till ingenjör på Chalmers eller till lärare i naturvetenskapliga ämnen för högstadiet eller gymnasiet. Det krävs att du är noggrann och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Anställning

Anställningen är en timanställning med placering vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession. Arbetet omfattar ca 15-20 timmar i veckan, företrädesvis eftermiddag och tidiga kvällar. Någon lördag kan också förekomma. Arbetet pågår under perioden 2020-04-20 – 2020-05-15.
Ersättningen är 160 kronor per timme.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Frank Bach, frank.bach@gu.se, tel: 031-786 2259.

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-03-09.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.