Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Två projektassistenter för bedömning av elevsvar i PISA

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession söker 2 projektassistenter för bedömning av svenska elevers svar på uppgifter i PISA (Programme for International Student Assessment). Arbetet kommer att vara tidsbegränsat till perioden 2020-04-20 till 2020-05-15.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att bedöma elevers svar efter väl strukturerade bedömningsanvisningar. Eleverna har avgivit sina svar på dator och bedömningen av svaren kommer också att ske på dator i ett webbaserat gränssnitt. Bedömningsarbetet utförs i våra lokaler och kommer företrädesvis att ske eftermiddagar och tidiga kvällar under arbetsledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är student på något program som omfattar eftergymnasiala studier inom naturvetenskap och/eller teknik. Du kan också studera till ingenjör på Chalmers eller till lärare i naturvetenskapliga ämnen för högstadiet eller gymnasiet. Det krävs att du är noggrann och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Anställning

Anställningen är en timanställning med placering vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession. Arbetet omfattar ca 15-20 timmar i veckan, företrädesvis eftermiddag och tidiga kvällar. Någon lördag kan också förekomma. Arbetet pågår under perioden 2020-04-20 – 2020-05-15.
Ersättningen är 160 kronor per timme.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Frank Bach, frank.bach@gu.se, tel: 031-786 2259.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-03-09.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?