Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Evenemangssamordnare till Jonsereds Herrgård

Vi behöver nu anställa evenemangssamordnare till en av våra mötesplatser, programverksamhet på Jonsereds Herrgård. Här sker samverkan såväl mellan olika vetenskapsområden, som mellan företrädare för universitet, samhälle och näringsliv. Under seminarier och konferenser möts människor med olika intressen och synsätt. Utöver seminarierna arrangeras öppna föreläsningar, panelsamtal, utställningar och konserter. En del av programmet förläggs även till centrala Göteborg, samt Vetenskapsfestivalen, Almedalen och Bokmässan.

Programverksamheten på Jonsereds herrgård utgör ett särskilt uppdrag från rektor. Den är organisatoriskt placerad vid Kommunikationsenheten, som är en enhet inom Göteborgs universitets Gemensamma förvaltning och belägen på Vasastan i centrala Göteborg. Verksamheten leds av en kollegialt sammansatt styrgrupp utsedd av rektor.

Arbetsuppgifter

Ett brett fång av arbetsuppgifter ingår i uppdraget. Din roll är stödjande genom att bland annat delta i programplanering boka medverkande, sköta marknadsföring samt vara på plats, ta emot publik och introducera medverkande. Du ansvarar för löpnade administration kring seminarier och evenemang. Du kommer både att skriva redaktionella texter och referat och ska därför kunna samla in akademiskt orienterad information och sammanställa den i en lättbegriplig och förklarande text.  I tjänsten ingår att uppdatera verksamhetens webbplats med information om de olika arrangemangen.

För att trivas med arbetet behöver du ha ett intresse för samhällsfrågor och forskning. Du behöver kunna ta egna initiativ, vara stresstålig, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Som person har du också en god förmåga att skapa och upprätthålla sociala kontakter. Du måste vara beredd på oregelbundna arbetstider och intensiva arbetstoppar.

• Krav på akademisk examen, eller annan utbildning som är relevant för tjänsten
  • Krav på erfarenhet av arbete med seminarier, föreläsningar och andra evenemang på akademisk och populärvetenskaplig nivå
  • Krav på erfarenhet av redaktionellt arbete och textproduktion
  • Mycket goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av webbarbete i ett CMS-verktyg
  • Meriterande med erfarenhet av administrativt arbete

Anställning

Anställningen är ett vikariat på 100% till 20-12-31 med placering tills vidare vid Kommunikationsenheten. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:
Lisbeth Kinnunen, sektionschef, 031-786 1065
Lena Ulrika Rudeke, verksamhets- och programansvarig, 031-786 5415

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 20-02-25

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.