Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Evenemangssamordnare till Jonsereds Herrgård

Vi behöver nu anställa evenemangssamordnare till en av våra mötesplatser, programverksamhet på Jonsereds Herrgård. Här sker samverkan såväl mellan olika vetenskapsområden, som mellan företrädare för universitet, samhälle och näringsliv. Under seminarier och konferenser möts människor med olika intressen och synsätt. Utöver seminarierna arrangeras öppna föreläsningar, panelsamtal, utställningar och konserter. En del av programmet förläggs även till centrala Göteborg, samt Vetenskapsfestivalen, Almedalen och Bokmässan.

Programverksamheten på Jonsereds herrgård utgör ett särskilt uppdrag från rektor. Den är organisatoriskt placerad vid Kommunikationsenheten, som är en enhet inom Göteborgs universitets Gemensamma förvaltning och belägen på Vasastan i centrala Göteborg. Verksamheten leds av en kollegialt sammansatt styrgrupp utsedd av rektor.

Arbetsuppgifter

Ett brett fång av arbetsuppgifter ingår i uppdraget. Din roll är stödjande genom att bland annat delta i programplanering boka medverkande, sköta marknadsföring samt vara på plats, ta emot publik och introducera medverkande. Du ansvarar för löpnade administration kring seminarier och evenemang. Du kommer både att skriva redaktionella texter och referat och ska därför kunna samla in akademiskt orienterad information och sammanställa den i en lättbegriplig och förklarande text.  I tjänsten ingår att uppdatera verksamhetens webbplats med information om de olika arrangemangen.

För att trivas med arbetet behöver du ha ett intresse för samhällsfrågor och forskning. Du behöver kunna ta egna initiativ, vara stresstålig, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Som person har du också en god förmåga att skapa och upprätthålla sociala kontakter. Du måste vara beredd på oregelbundna arbetstider och intensiva arbetstoppar.

Kvalifikationer

  • Krav på akademisk examen, eller annan utbildning som är relevant för tjänsten
  • Krav på erfarenhet av arbete med seminarier, föreläsningar och andra evenemang på akademisk och populärvetenskaplig nivå
  • Krav på erfarenhet av redaktionellt arbete och textproduktion
  • Mycket goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av webbarbete i ett CMS-verktyg
  • Meriterande med erfarenhet av administrativt arbete

Anställning

Anställningen är ett vikariat på 100% till 20-12-31 med placering tills vidare vid Kommunikationsenheten. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:
Lisbeth Kinnunen, sektionschef, 031-786 1065
Lena Ulrika Rudeke, verksamhets- och programansvarig, 031-786 5415

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 20-02-25

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?