Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ekonomiadministratör

Området för infrastrukturstöd söker ekonomiadministratör (föräldravikariat)

Området för infrastrukturstöd är serviceleverantören som bistår universitetets verksamheter med allt från hyresavtal för lokaler, IT-lösningar, säkerhetsfrågor, lokal service och lokalvård. Områdets stabsfunktion ansvarar för ekonomihantering, HR-frågor och kommunikationsfrågor. Till staben söker vi en ekonomiadministratör (föräldravikariat).

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör ingår du i stabens ekonomigrupp och bistår med stöd i ekonomiska frågor. I arbetet ingår löpande ekonomihantering så som leverantörs- och kundfakturor, omföringar och annan hantering av transaktioner i ekonomisystemet och andra administrativa uppgifter. Du kommer även att arbeta med månadsbokslut och vara delaktig i budget, prognoser och tertial- och årsbokslut. Arbetet sker i nära samarbete med de andra i ekonomigruppen samt med områdets övriga medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan adekvat utbildning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete inom statlig verksamhet är meriterande, liksom praktisk erfarenhet av redovisningsarbete. Erfarenhet av ekonomisystemet Agresso och bokningssystemet Trippus är önskvärt samt kunskap i frågor rörande momshantering. Arbetet förutsätter att du har goda kunskaper i Excel och att du även kan hantera övriga delar av Officepaketet, samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och engagerad. Du har god förmåga att arbeta självständigt men trivs också med att samarbeta då arbetet innebär mycket kontakt med administrativ personal både inom och utanför universitetet. Då vi arbetar som stöd till den övriga verksamheten på området är det viktigt att du är serviceinriktad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

 

Anställningen är en vikariat anställning under 4 månader (2020-03-01-2020-06-30) med placering vid området för infrastrukturstöd. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Henrik Nettelbrandt, henrik.nettelbrandt@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-20

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?