Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Administratör

Den studieadministrativa verksamheten vid Institutionen för matematiska vetenskaper är gemensam för Chalmers och Göteborgs universitet. Vi möter dagligen studenter, lärare och övriga anställda och har som mål att ge en ändamålsenlig och professionell service.

Då en av våra nuvarande studieadministratörer går vidare till en annan tjänst söker vi därför en ny administratör med inriktning mot studieadministration.

Arbetsuppgifter

Som administratör med inriktning mot studieadministration vid Matematiska vetenskaper är du en del av institutionens verksamhetsstöd och ingår i en arbetsgrupp som för närvarande består av tre personer. Arbetsgruppen svarar i första hand för institutionens tentamensadministration och resultathantering samt för vår studieexpedition.

Som administratör hos oss kommer du att vara en central person då det gäller att hantera delar av vår tentamensprocess. En stor del av arbetuppgifterna handlar om att på olika sätt arbeta med resultathantering i det studieadministrativa systemet LADOK. När det gäller dessa arbetsuppgifter kommer du att vara ett viktigt kunskapsstöd för våra lärare, som i många fall själva resultatrapporterar. Du kommer också att arbeta med vår interna tentamensadministration genom att hantera tentamensteser, samt ha kontakt med studenter och annan utbildningsadministrativ personal. Arbetsuppgifterna ställer därför höga krav på  god samarbetsförmåga, nogrannhet och kännedom regelverket kring examina och registrering av resultat.

I arbetsuppgifterna i vår studieexpedition ingår t ex  tentamensutlämning, lokalbokning, nyckel-/passerkort och behörighetshantering samt övriga servicefunktioner som t ex fikabeställning, utlån av datorer och projektorer mm mm. I tjänsten ingår att du förväntas kunna ersätta den medarbetare som har som ordinarie arbetsuppgift att svara för studieexpeditionen.

Vi erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Tjänstens innehåll kan därför komma att förändras och kombineras med andra förekommande arbetsuppgifter inom verksamhetsstödet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en för arbetsuppgifterna relevant högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning. Utbildning i Chalmers/Göteborgs universitets studieadministrativa system liksom tidigare erfarenhet från att arbeta med studieadministrativa arbetsuppgifter kommer att värderas högt. Som person är du lyhörd, initiativrik, har servicekänsla och har lätt för att samarbeta.  Vi tror också att du har en genuin förmåga att ge god service och att skapa en positiv miljö. Du är ansvarstagande, organiserad och duktig på att planera och prioritera i ditt arbete. Det är viktigt att du självständigt kan driva och utveckla arbetsuppgifterna på egen hand. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska är nödvändigt.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid Institutionen för matematiska vetenskaper.

Vi erbjuder flexibel arbetstid.

Tillträde sker snarast möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef Helena Rafstedt, tel 031-772 3507 eller helena.rafstedt@gu.se.

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-28

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.