Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biomedicinsk analytiker/Forskningsassistent

Institutionen för odontologi bedriver utbildning och forskning inom det odontologiska området. Varje år examineras 93 tandläkare, 30 tandhygienister och 20 tandtekniker samt ett antal forskarstuderande. Verksamheten bedrivs vid 13 avdelningar och i nära samarbete med institutioner vid Sahlgrenska akademin och Folktandvården Västra Götaland.

Verksamhet vid avdelningen för oral mikrobiologi och immunologi innefattar forskningsprojekt inom orala infektionssjukdomar och inflammation.

Arbetsuppgifter

  • Ansvar för den oral mikrobiologiska diagnostiken av prov från olika orala sjukdomstillstånd inskickade av tandläkare.
  • Ansvara för och analysera vattenprov från dentala unitar inom Folktandvården samt privata tandläkare.
  • Att vara en resurs för avdelningens forskargrupper och delta i mikrobiologiska forskningsprojekt.
  • Att vara en resurs för mikrobiologiskt arbete i examensarbeten och laborationsövningar för studenter vid institutionens olika utbildningar och kurser, samt i samarbete med andra avdelningar inom institutionen.

 Kvalifikationer

 Sökande bör vara legitimerad biomedicinsk analytiker och ha kompetens av arbete med mikrobiologiskt inriktning.

 Anställning

Anställningen är tillsvidare, 100%, med placering vid avdelningen för Oral mikrobiologi och immunologi, Sektion 3 vid institutionen för odontologi, Sahlgrenska akademin.

Vid Göteborgs universitet krävs legitimation för anställning som biomedicinsk analytiker. Om legitimation inte finns, men sökande har motsvarande kompetens och bedöms vara den skickligaste för anställningen, blir då titeln forskningsassistent.

Eventuellt kommer provanställning att tillämpas. Tillsättning snarast och enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Kontakta gärna professor Johan Bylund, tfn 31 786 5018, e-post johan.bylund@gu.se alt professor Gunnar Dahlén, tfn 31 786 3262, e-post gunnar.dahlen@gu.se, för ytterligare information om anställningen.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Kopia av legitimation som biomedicinsk analytiker bifogas ansökan.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-27.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?