Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biomedicinsk analytiker/Forskningsassistent

Institutionen för odontologi bedriver utbildning och forskning inom det odontologiska området. Varje år examineras 93 tandläkare, 30 tandhygienister och 20 tandtekniker samt ett antal forskarstuderande. Verksamheten bedrivs vid 13 avdelningar och i nära samarbete med institutioner vid Sahlgrenska akademin och Folktandvården Västra Götaland.

Verksamhet vid avdelningen för oral mikrobiologi och immunologi innefattar forskningsprojekt inom orala infektionssjukdomar och inflammation.

Arbetsuppgifter

• Ansvar för den oral mikrobiologiska diagnostiken av prov från olika orala sjukdomstillstånd inskickade av tandläkare.
  • Ansvara för och analysera vattenprov från dentala unitar inom Folktandvården samt privata tandläkare.
  • Att vara en resurs för avdelningens forskargrupper och delta i mikrobiologiska forskningsprojekt.
  • Att vara en resurs för mikrobiologiskt arbete i examensarbeten och laborationsövningar för studenter vid institutionens olika utbildningar och kurser, samt i samarbete med andra avdelningar inom institutionen.

Kvalifikationer

Sökande bör vara legitimerad biomedicinsk analytiker och ha kompetens av arbete med mikrobiologiskt inriktning.

Anställning

Anställningen är tillsvidare, 100%, med placering vid avdelningen för Oral mikrobiologi och immunologi, Sektion 3 vid institutionen för odontologi, Sahlgrenska akademin.

Vid Göteborgs universitet krävs legitimation för anställning som biomedicinsk analytiker. Om legitimation inte finns, men sökande har motsvarande kompetens och bedöms vara den skickligaste för anställningen, blir då titeln forskningsassistent.

Eventuellt kommer provanställning att tillämpas. Tillsättning snarast och enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Kontakta gärna professor Johan Bylund, tfn 31 786 5018, e-post johan.bylund@gu.se alt professor Gunnar Dahlén, tfn 31 786 3262, e-post gunnar.dahlen@gu.se, för ytterligare information om anställningen.

Fackliga organisationer

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Kopia av legitimation som biomedicinsk analytiker bifogas ansökan.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-27.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.