Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent (intermittent)

Institutionen för socialt arbete utlyser ett antal tidsbegränsade anställningar i form av timarvodering (intermittent) som projektassistent. I denna utlysning samverkar vi med GR och arbetet utförs vid behov och inom ramen för ett antal forskningsprojekt på institutionen samt på Göteborgsregionen, FoU i Väst.

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) består av 13 kommuner, inklusive Göteborgs Stad, som har valt att samarbeta inom ett antal områden för en miljon invånare. GR driver bland annat forsknings- och utvecklingsarbete till nytta för medlemskommunerna. Läs mer på www.goteborgsregionen.se.

Institutionen för socialt arbete finns vid samhällsvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet. Vi har drygt 120 anställda och vi ger såväl socionomprogram som masterprogram, familjeterapiutbildning, övrig vidareutbildning och utbildning på forskarnivå. I en expansiv och dynamisk miljö, vilken kännetecknas av ett stort samhällsengagemang och omfattande internationella kontakter och samarbeten genom olika nätverk och med universitet runtom i världen, bedrivs forskning i socialt arbete inom ramen för ett flertal profilområden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att skriva ut/transkribera intervjuer och andra ljudupptagningar på både svenska och engelska. I vissa fall kan arbetet även bestå i översättning från svenska till engelska, dela ut eller samla in enkäter, genomföra telefonintervjuer eller annan administrativ hjälp.

Behörighet

Behörig till anställning är den som antingen studerar på avancerad nivå eller har magister-/masterexamen i socialt arbete eller annat näraliggande ämne.

Bedömningsgrund

Meriterande är mycket goda kunskaper i engelska liksom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller praktiskt socialt arbete.

Övrigt

Förläggning av arbetet sker i samråd med projektledare i respektive forskningsprojekt.

Anställning

Tillträde samt omfattning enligt överenskommelse med respektive projekt. Den intermittenta timanställningen gäller ett år från att beslut har tagits, då du kan kontaktas och erbjudas arbete vid institutionen för socialt arbete och vid Göteborgsregionen/FoU i Väst. Ett nytt anställningsförhållande råder vid varje tillfälle.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Anna Wettler personaladministratör anna.wettler@socwork.gu.se 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Fackliga Företrädare GR:

Anders Hemborg
SACO-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn: 031-335 5002

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-29

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?