Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Lokalvårdare 80 %, tillsvidare med start snarast

I universitets infrastruktur ingår två marina fältstationer, Kristineberg vid Gullmarsfjorden (Lysekils kommun) och Tjärnö vid Kosterfjorden (Strömstads kommun). Vid fältstationerna finns en bred serviceverksamhet (hotell, restaurang, laboratorier, fartyg, verkstad) med ett 40-tal anställda inom tekniska och administrativa yrken. Den annonserade tjänsten är förlagd till Kristineberg där det finns forskare året runt, gästforskare och universitetsstuderande som har en del av utbildningen förlagd till stationen.

Arbetsuppgifter

Städning av undervisningslokaler, laboratorier, kontor och hotellrum. Städning kommer även ske i stationens mäss och andra lokalytor.

Kvalifikationer

Tala och förstå svenska är ett krav för att kunna möta verksamheten. För arbetets utförande krävs att man ej har någon form av allergi. Du ska ha god samarbetsförmåga, noggrannhet, vana vid självständigt arbete samt förmåga att ge god och kvalitativ service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställning

Anställningen är tillsvidare, deltid, 80 % med placering vid Kristineberg. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta stationsföreståndaren Peter Tiselius, tfn 0766-229539,  peter.tiselius@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.