Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Kock, 80% tillsvidare, start 1 april 2020

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter och därmed möjliggöra forskning och utbildning i världsklass. Tillsammans skapar vi attraktiva IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 400 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

I universitets infrastruktur ingår två marina fältstationer, Kristineberg vid Gullmarsfjorden (Lysekils kommun) och Tjärnö vid Kosterfjorden (Strömstads kommun). Vid fältstationerna finns en bred serviceverksamhet (hotell, restaurang, laboratorier, fartyg, verkstad) med ett 40-tal anställda inom tekniska och administrativa yrken. Den annonserade tjänsten är förlagd till Kristineberg där det finns forskare året runt, gästforskare och universitetsstuderande som har en del av utbildningen förlagd till stationen.

Arbetsuppgifter
Matlagningen i köket på Kristineberg består främst av luncher, men också frukost, middagar och ibland kvällsarrangemang. I arbetet ingår också organisation och förberedelser och all mat lagas från grunden med mycket ekologiska och närproducerade råvaror. I kökssysslor ingår disk, varumottagning, beställning av varor samt planering. Tjänsten gäller framförallt dagtid, men helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom storkök/restaurangverksamhet eller motsvarande och yrkeserfarenhet från restaurang och/eller storkök. Det är meriterande om du arbetat med inriktning på svensk husmanskost och har goda kunskaper om vegetarisk kost och allergikost. Du har god initiativ- och samarbetsförmåga, ordningssinne samt är utpräglat serviceinriktad. Stor vikt fästs vid den personliga lämpligheten.

Anställning
Anställningen är på 80 % tillsvidare, med placering vid Kristineberg marina forskningsstation vilken är underordnad institutionen för marina vetenskaper. Provanställningen kan förekomma.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta
Patrik Nord (kock) 0766-229515, patrik.nord@loven.gu.se

Peter Tiselius (stationschef) 0766-229539, peter.tiselius@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.