Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Personalhandläggare

Med 1 700 anställda och en omsättning på 2,3 miljarder kronor är Sahlgrenska akademin Göteborgs universitets största fakultet. Vi bedriver forskning och utbildning inom medicin, odontologi och vårdvetenskap, och flera av våra utbildningsprogram hör till landets mest populära. Under vårt tak rör sig allt från unga studenter till internationellt ledande forskare, alltid i nära samverkan med Västra Götalandsregionen, Folktandvården och näringslivet.

Vid Sahlgrenska akademins kansli samlas det fakultetsgemensamma administrativa stödet för utbildning och forskning. Här arbetar idag cirka 45 medarbetare med ansvar för ekonomi- och utbildningsadministration, kommunikation, internationalisering, samverkan, forskningsstöd, HR och stöd till fakultetsledningen.

HR-avdelningen ansvarar för fakultetens samordning inom områdena lärarrekrytering, docenturärenden, arbetsmiljö och förhandlingar och består i nuläget av fem personer.

Arbetsuppgifter

HR-avdelningen vid Sahlgrenska akademins kansli söker nu en personalhandläggare med huvudsaklig inriktning mot lärarrekrytering. Du ingår i ett team bestående av tre handläggare med ansvar för rekrytering av lärare till fakultetens institutioner. Arbetet innefattar såväl att handlägga läraranställningar och befordringsärenden i nära kontakt med akademins chefer och externa kontakter som att driva rekryteringsprocesser. Även andra arbetsuppgifter inom avdelningens ansvarsområden kan förekomma. Ett effektivt och flexibelt personalarbete är grundläggande för verksamhetens kvalitet. Du utför arbetet på ett självständigt sätt i nära samarbete med övriga handläggare och chefer i organisationen. Du kommer också att samverka med andra personalfunktioner inom Göteborgs universitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot personalfrågor eller annan för anställningen relevant kompetens och som helst har några års yrkeserfarenhet från personalområdet. Erfarenhet från offentlig verksamhet är önskvärd. Du är en god analytiker och ser helheten. Du har förmåga att arbeta självständigt, är strukturerad och resultatinriktad. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har lätt att skapa förtroendefulla kontakter samt har god förmåga att kommunicera och möta människor på ett positivt sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, främst på svenska men även på engelska. Avgörande vikt fästs vid personliga egenskaper.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid Sahlgrenska akademins kansli. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Pascale Evheden, tel. 031-786 66 03, pascale.evheden@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-18

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?