Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en utbildningsadministratör, med placering vid sektionen för psykiatri och neurokemi.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med utbildningsadministration för kurser inom läkarprogrammet vid sektionen för psykiatri och neurokemi. Detta innefattar arbetsuppgifter såsom registrering av studenter, lokalbokning och schemaläggning, tentamensadministration, resultatrapportering i LADOK, skapa aktiviteter och lägga in kursinformation i lärplattform. Arkivering och diarieföring ingår samt att ge information till studenter och lärare per e-post, telefon och besök.

Du kommer också fungera som sektionens webbredaktör och arbeta med tillhörande uppgifter såsom uppdatering av personalkatalogen samt e-postlistor. Andra allmänna administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå, som att föra minnesanteckningar vid arbetsplatsträffar.

Du kommer arbeta i nära samverkan med kursledningen, övriga utbildningsadministratörer samt institutionens utbildningssamordnare. Arbetet utförs i huvudsak på sektionens kansli på Blå stråket 15 vid Sahlgrenska universitetssjukhuset, men i viss omfattning även vid Mölndals sjukhus.

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och anställningens innehåll och förutsättningar kan komma att förändras över tiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med relevant inriktning för arbetsuppgifterna eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete samt erfarenhet av Göteborgs universitets administrativa system såsom Ladok och Canvas är meriterande. God datorvana och då främst i Word och Excel är ett krav.

Som person tror vi att du är utåtriktad, kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är självgående, effektiv, noggrann och kan hantera många olika uppgifter samtidigt. Periodvis kan arbetet innebära hög arbetsbelastning vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt och förmågan att planera ditt arbete och att prioritera arbetsuppgifterna.

Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning i 12 månader, 100% med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller enligt överenskommelse. 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef, Jessica Engström, tfn;031-786 3375, e-post;jessica.engstrom@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 20-02-18.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?