Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studentrepresentanter

Vid Institutionen för kulturvård bedrivs professionsförberedande utbildningar och forskning med inriktning mot kulturarvsfrågor, landskap och kulturmiljöer, byggnader, trädgårdar och föremål. Institutionen bedriver verksamhet på två orter, Göteborg och Mariestad. I Göteborg utbildas konservatorer, bebyggelseantikvarier och ledare inom slöjd och kulturhantverk. I Mariestad ges utbildningar med inriktning mot bygghantverk, trädgårdshantverk samt landskapsvård. Samverkan mellan institutionens olika kunskapsområden, liksom med det omgivande nationella och internationella samhället, utgör viktiga komponenter. Ämnet kulturvård samlar kompetens inom ett brett kunskapsfält som omfattar såväl naturvetenskapliga och humanistiska som samhällsvetenskapliga kunskapsområden. Forskning i kulturvård har utvecklats inom en rad områden och teman.

För mer information, se www.conservation.gu.se.

Institutionen för kulturvård söker ett antal studentrepresentanter.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att hjälpa till med utbildningsinformation, studentrekrytering och marknadsföring av institutionen.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara

• Affischering
  • Medverka på mässor
  • Berätta om våra utbildningar på till exempel folkhögskolor
  • Svara på presumtiva studenters frågor.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är antagen student något av våra program vid institutionen för kulturvård. Du som söker ska ha aktuell kunskap om de utbildningar som bedrivs på institutionen. Du ska ha lätt för att ta kontakt med andra människor och känna dig bekväm med att prata inför andra.

Anställning

Anställningen är intermittent anställning. Antal arbetstimmar kan komma att variera vid behov under perioden mars 2020 till och med december 2020. Vi kommer eftersträva att ha en blandning av studenter från Göteborg och Mariestad. Placering vid institutionen för kulturvård. Din officiella titel vid universitetet blir assistent.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta kommunikatör Emma Sjöberg på 076-622 93 67 eller emma.sjoberg@gu.se.

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-19

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.