Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Personalhandläggare

Området för verksamhetsstöd är en del av Göteborgs universitets gemensamma förvaltning. Området består av fyra enheter; Kommunikationsenheten, Utbildningsenheten, Forsknings- och innovationskontoret och International Centre. Vid området arbetar ca 200 personer. Uppgifterna för området är att stödja universitetsledningen, fakulteter, institutioner och andra enheter på universitetet i frågor som gäller forskning, utbildning, samverkan och kommunikation.

Områdeskansliet för verksamhetsstöd tillhandahåller stöd till enheter inom bland annat HR, ekonomi och kommunikation.

Arbetsuppgifter

Som personalhandläggare vid områdeskansliet ingår du i en grupp om tre personalhandläggare som utgör ett övergripande HR-stöd till området och stöttar ett flertal enheter. Som personalhandläggare arbetar du konsultativt mot chefer, du arbetar med HR-relaterade frågeställningar och förväntas ge ett kvalificerat stöd till cheferna i att utföra HR-processer.

Du kommer att arbeta brett med samtliga HR-frågor så som arbetsrätt, rekrytering, lönerevision, arbetsmiljö, omställning och rehabilitering. Du arbetar både självständigt och tillsammans med kansliets två andra personalhandläggare och övriga tjänstemän på områdeskansliet. Du förväntas också bidra till utveckling av personaladministrativa rutiner och arbetssätt då administration är en del av ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidatexamen inom PA/HR-inriktning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta brett med samtliga HR-frågor samt personaladministrativt arbete. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta konsultativt mot chefer. Du är en utåtriktad person som kan ta egna initiativ och som självständigt kan planera och driva ditt arbete.

Arbetet kräver att du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du bör också vara stresstålig eftersom arbetet har arbetstoppar och du kommer att arbeta mot tidsgränser. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på god servicekänsla och god förmåga att i text kunna sammanfatta och formulera komplexa samband på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet samt vana att använda olika IT-system. Det är meriterande om du har arbetat inom statlig verksamhet samt inom högskolesektorn. Det är även meriterande med erfarenhet av personalsystemet Primula och rekryteringssystemet Reachmee.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, analysförmåga och samarbetsförmåga då vi är måna om att upprätthålla en god arbetsmiljö och teamkänsla i gruppen.

Anställning

Anställningen är tillsvidare 100 % med placering tills vidare vid områdeskansliet för verksamhetsstöd, tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Gabriel Salvadores, kanslichef, tel 031-786 47 91, e-post gabriel.salvadores@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-12-09.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.