Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent

Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, IKI, bedriver grundutbildning, forskning, forskarutbildning och samverkansuppdrag inom idrottsvetenskap och kostvetenskap. För ytterligare information om Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, vänligen besök institutionens hemsida: http://www.iki.gu.se

Arbetsuppgifter

Genomföra ett uppdrag inom forskning om utveckling av fysisk hälsa hos äldre. I arbetet ingår att:

• Administrera studiedeltagande (inbjudan, korrespondens etc.)
  • Utföra mätningar av kroppssammansättning (iDXA)
  • Rapportera/analysera data (Excel, SPSS)

• Idrottsvetenskaplig bakgrund (minst MA)
  • Kännedom (och viss erfarenhet) gällande mätningar av kroppsammansättning (iDXA, GE)
  • Hantering, bearbetning och analys av data (statistik)
  • Mycket goda kunskaper i svenska

Tidsbegränsad anställning 6 månader, dock längst till och med 2020-06-27, 50%

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Stefan Grau (Föreståndare CHP), stefan.grau@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-12-10

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.