Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Kommunikatör

Vid institutionen för kemi och molekylärbiologi bedrivs forskning och forskarutbildning inom ett brett område som sträcker sig hela vägen från atom- och molekylskala via celler till hela organismer. Mycket av de fenomen som studeras har en inverkan på vår naturliga miljö och levande system. Vi deltar i utbildning på grundläggande nivå inom programmen för kemi, molekylärbiologi, läkemedelskemi, biologi, marina vetenskaper och apotekarprogrammet.

Arbetsuppgifter

Göteborgs universitet byter webbplattform vilket medför att institutionen behöver en tillfällig extra resurs.

Du kommer du att arbeta brett och operativt med kommunikation. Tillsammans med vår kommunikatör kommer du att sköta institutionens löpande kommunikationsuppgifter såsom

- uppdateringar av befintliga webbsidor, kalendarium och nyheter

- nyhetsbrev

- arbete med studentrekrytering

- trycksaksproduktion

- fotografering

- organisation och administration av evenemang, m.m.

Du kommer även att vara dagligt stöd till institutionens anställda i diverse kommunikationsfrågor.

Dessutom kommer du att hjälpa vår kommunikatör med att bygga de nya webbsidorna. I detta arbete kan det även behövas skapa nytt innehåll (text, bild, film).

Andra administrativa uppgifter kan tillkomma.

Kommunikatörerna arbetar själva inom sitt område men ingår i den administrativa gruppen vid institutionen. Du kommer även att delta i kommunikatörsnätverket på universitets- och fakultetsnivå om det är relevant för tjänsten.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en relevant akademisk utbildning inom kommunikation eller motsvarande. Du ska ha några års erfarenhet av kommunikations- och webbarbete samt marknadsföring.

Du kan arbeta obehindrat i Adobe Photoshop, InDesign och Acrobat. Du är en god skribent och har erfarenhet av att SEO-optimera och målgruppsanpassa dina texter.

Svenska är myndighetspråket vid universitet men mycket av kommunikationen förs på engelska. Därför krävs det att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Du är flexibel och prestigelös. Du kan hantera många moment samtidigt och har en stor förmåga att planera och organisera den egna arbetstiden samt förmåga att arbeta mot deadlines. Du har även lätt för att samarbeta.

Det är meriterande om du har mycket goda kunskaper och praktisk erfarenhet av publiceringsverktyget Drupal samt filmredigeringsprogrammet Premiere.

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad i 7 månader på 75% med tillträde omgående, placering vid Institutionen för kemi och molekylärbiologi.

Tillsättningsförfarande

Registrera din ansökan elektroniskt www.gu.se/ledigaanstallningar.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta prefekten, Markus Tamas, 073-373 25 48, e-post: markus.tamas@cmb.gu.se, eller kommunikatören, Katleen Burm, 031-786 61 56, e-post: katleen.burm@gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-12-06

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?