Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent

Nationella sekretariatet för genusforskning vid Göteborgs universitet söker en eller flera projektassistenter. Sekretariatet utvecklar forskningsdrivna kunskaper om villkor för forskning och utbildning. Vi har uppdrag från bl. a. regeringen och Nordiska ministerrådet och samverkar med olika aktörer nationellt, nordiskt och internationellt. Sekretariatet har idag ca 20 medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter.

Arbetsuppgifter

Sekretariatets utredare ansvarar för analyser och kunskapsöversikter inom en bred palett av ämnen. Som stöd i det arbetet söker vi projektassistent som bidrar till de aktuella projekten genom olika assisterande insatser. Beroende på projekt och uppdrag kan variationer i utformning och tid uppkomma.

Som projektassistent arbetar du bland annat med:
* projektadministrativa uppgifter
* koordinerande och kommunikativa insatser för projekt och uppdrag
* stöd vid materialinsamling till utrednings- och kartläggningsuppdrag
* medverkan vid organisering och genomförande av externa arrangemang

Kvalifikationer

Vi söker en projektassistent med
* avlagd högskoleutbildning inom genusvetenskap eller annan motsvarande utbildning av relevans för sekretariatets verksamhet
* flerårig erfarenhet av projektadministrativt arbete inklusive kommunikationsinsatser
* dokumenterad kunskap om och egen erfarenhet av kvalitativ och kvantitativ metod

Mertiterande

* dokumenterad erfarenhet av att arbeta med genusperspektiv på forskning och utbildning
* dokumenterad erfarenhet av att bidra till arbete kopplat till forskning och/eller utredning inom högskolesektorn
* dokumenterad erfarenhet av nordiskt samarbete vad gäller forskning, genus och jämställdhet

God förmåga till självständigt och strukturerat arbete är en förutsättning för befattningen. Samtidigt sker arbetet på sekretariatet ofta i tvärande grupper, vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet inför olika roller och uppgifter.
Du har lätt för att samarbeta med människor med olika bakgrunder och kompetenser. Du kommunicerar väl, vilket även innebär förmåga att samverka med olika aktörer och uppdragsgivare. Arbetsspråk är svenska/skandinaviska och engelska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. En del resor, framför allt i Norden och Europa, kan komma att ingå i tjänsten. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Anställning

Anställningen är tillsvidareanställning på 100% med placering tills vidare vid Nationella sekretariatet för genusforskning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta föreståndare Fredrik Bondestam tel. 031-786 9238 alt. fredrik.bondestam@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-31

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?