Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studieadministratör, vikariat

Studieadministratör

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, IPS, bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och samverkansuppdrag inom pedagogik och specialpedagogik. Centrala intresseområden vid institutionen är frågor som rör relationen utbildning och samhälle, inkluderande utbildningssystem, skolutveckling och skolledarskap, vuxenutbildning, inkludering, språk och bedömning samt betygsfrågor. För nuvarande har institutionen ca. 210 medarbetare varav ca. 30 är administratörer.

För ytterligare information om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik: https://ips.gu.se/

Arbetsuppgifter

Arbetet som studieadministratör innebär varierande arbetsuppgifter såsom antagning och registrering av studenter, tentamenshantering, resultatrapportering, beställning av kurser och program i kurskatalogen och schemaläggning av lokaler. I arbetet ingår även kontakt med studenterna för att svara på frågor mm. samt andra studieadministrativa arbetsuppgifter.

Du kommer hantera administrationen kring vissa program, kurser och uppdragsutbildningar på både grund- och avancerad nivå i enligt institutionens rutiner och enligt gällande regelverk. Du kommer att ingå ett team av studieadministratörer och ha nära samarbete med studierektorer, kursledare och studievägledare.

Kvalifikationer

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom engagemang, servicekänsla, flexibilitet och att du har ett strukturerat arbetssätt. Erfarenhet av studieadministration eller liknande arbetsuppgifter är ett krav.

Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Tidigare arbete med de system och program som Göteborgs universitet använder för att administrera studentärenden, såsom Ladok, TimeEdit, Ladok 3, Canvas och SOV-webben är starkt meriterande.

Anställning

Anställningsform: Vikariat, 12 månader
Omfattning: 100%
Placering: Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, Göteborg
s universitet
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Diarienummer: PAR 2019/1276

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta André Jawahiri, andre.jawahiri@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-31


 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?