Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Administrativ samordnare

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession utgör en av de starkaste didaktiska miljöerna i Norden. Vi arbetar med forskning, utbildning och samverkan om lärandets och undervisningens villkor, processer och resultat. Stort fokus ligger på relationer och samband mellan lärande och undervisning. En omfattande och viktig del av vårt arbete är lärarutbildningen och den forskning och det utvecklingsarbete som rör skola och lärarutbildning. Det skolnära arbetet sker ofta i samverkan med andra miljöer, både inom högskolevärlden och med andra intressenter som till exempel Skolverket, kommuner och enskilda skolor.

Institutionen har ansvar för grundlärarprogrammet med inriktningarna; fritidshem, förskoleklass, årskurs 1-3 och årskurs 4-6 samt för kompletterande pedagogisk utbildning (KPU) för blivande lärare för årskurs 7-9 och gymnasiet. Vi ansvarar också för två masterprogram; ett i didaktik och ett internationellt program i utbildning för hållbar utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker en administrativ samordnare med stor erfarenhet av samtliga delar av studie-/utbildningsadministration. I uppdraget ingår, förutom sedvanlig kursadministration, att samordna och arbeta med programövergripande uppgifter för grundlärarprogrammet. Du ska ta ansvar för och samordna implementering av nya universitetsgemensamma lärplattformar och studieadministrativa IT-system på institutionen. Arbetet innebär mycket kontakter med utbildningsansvarig, programledare, avdelningschefer, kursledare och övriga administratörer. Andra arbetsuppgifter kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en till anställningen relevant eftergymnasial utbildning. Du är ansvarskännande och lyhörd för verksamhetens krav och behov. Du har en god samordnande och organisatorisk förmåga, är initiativtagande, flexibel och självgående. Du är lösningsfokuserad, effektiv och serviceinriktad. Arbetet har periodvis ett högt tempo, vilket förutsätter att du är stresstålig och samtidigt är strukturerad och noggrann. I rollen ingår mycket kontakter, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga samt att uttrycka sig väl i tal och skrift både svenska och engelska.

Du bör ha arbetat inom universitet/högskola tidigare, gärna som studieadministratör, eftersom erfarenhet/kunskap av samtliga delar inom studie- och kursadministration är ett krav. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av universitetets administrativa system såsom Ladok, TimeEdit, Gubas, Canvas och Retendo är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenheter.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på 100 %, med placering tills vidare vid Institutionen för didaktik och pedagogisk profession. Tillträde efter överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef Anette Strandberg, tel: 031-786 2036, anette.strandberg@ped.gu.se.

Fackliga organisationer

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla:

- Personligt brev
- CV eller meritförteckning
- Utbildningsbevis, betyg eller andra handlingar

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-30

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.