Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studieadministratör

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, IPS, bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och samverkansuppdrag inom pedagogik och specialpedagogik. Centrala intresseområden vid institutionen är frågor som rör relationen utbildning och samhälle, inkluderande utbildningssystem, skolutveckling och skolledarskap, vuxenutbildning, inkludering, språk och bedömning samt betygsfrågor. För nuvarande har institutionen ca. 210 medarbetare varav ca. 30 är administratörer.

För ytterligare information om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik: https://ips.gu.se/

Arbetsuppgifter

Arbetet som studieadministratör innebär varierande arbetsuppgifter såsom antagning och registrering av studenter, tentamenshantering, resultatrapportering, beställning av kurser och program i kurskatalogen och schemaläggning av lokaler. I arbetet ingår även kontakt med studenterna för att svara på frågor mm. samt andra studieadministrativa arbetsuppgifter.

Du kommer hantera administrationen kring vissa program, kurser och uppdragsutbildningar på både grund- och avancerad nivå i enligt institutionens rutiner och enligt gällande regelverk. Du kommer att ingå ett team av studieadministratörer och ha nära samarbete med studierektorer, kursledare och studievägledare.

Kvalifikationer

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom engagemang, servicekänsla, flexibilitet och att du har ett strukturerat arbetssätt. Erfarenhet av studieadministration eller liknande arbetsuppgifter är ett krav.

Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Tidigare arbete med de system och program som Göteborgs universitet använder för att administrera studentärenden, såsom Ladok, TimeEdit, Ladok 3, Canvas och SOV-webben är starkt meriterande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%
Placering: Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, Göteborg
s universitet
Tillträde: 2020-01-01 eller enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas
Diarienummer: PAR 2019/1267

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta André Jawahiri, andre.jawahiri@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-30

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.