Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Webbutvecklare


Vill du vara med och jobba med att förbättra svensk forskningsinfrastruktur? Svensk Nationell Datatjänst (SND) är en nationell infrastruktur för forskningsdata med syfte att tillgängliggöra dem nationellt och internationellt. Vi har ett stort samarbete med svenska lärosäten och utvecklar ett brett systemstöd för att stödja dem och deras forskare i deras arbete.
Göteborgs universitet är värduniversitet för SND som bedriver sin verksamhet med finansiering av Vetenskapsrådet och ytterligare 6 konsortielärosäten. Mer information finns på https://snd.gu.se
Vi erbjuder flexibla arbetstider, generös semester, friskvårdsersättning, läkarvård och läkemedelsersättning, med mera.

Arbetsuppgifter

I din roll som webbutvecklare kommer du tillsammans med övriga i teamet delta i utvecklingen av våra webbtjänster. Vi arbetar med agila metoder och moderna tekniker och du kommer arbeta i team med övriga utvecklare och experter i flera parallella projekt. Som webbutvecklare kommer du att delta i hela utvecklingsprocessen, allt från framtagande av krav till utveckling och implementation, samt driftsättning av system. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka och vara kreativ i din roll. Din titel kommer formellt att vara systemutvecklare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
* Goda kunskaper inom JavaScript och PHP.
* Goda kunskaper inom något JavaScript-ramverk, såsom Vue.js eller ReactJS.
* Goda kunskaper inom HTML5, CSS och SASS.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med Drupal och elasticsearch.
Arbetet kräver att du är kommunikativ samt har god förmåga att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på 100% med placering tills vidare vid Svensk Nationell Datatjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta föreståndare Max Petzold tel. 0703-867077 max.petzold@snd.gu.se alt. sektionschef IT Johan Fihn Marberg tel. 031-786 1252 johan.fihn@snd.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-25 


Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Universitetet tillämpar individuell lönesättning.
Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?