Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

På institutionen för biomedicin bedrivs forskning och undervisning inom prekliniska och kliniska medicinska ämnen. Institutionen är indelad i följande fyra avdelningar: infektionssjukdomar, mikrobiologi och immunologi, medicinsk kemi och cellbiologi samt laboratoriemedicin. För närvarande har institutionen cirka 370 medarbetare och cirka 400 Mkr i omsättning.

Arbetsuppgifter

Medarbeta i pågående prekliniska och kliniska studier avseende verkningsmekanismer och effekter av proteinet Antisekretorisk Faktor (AF), främst histologiska och immunhistokemiska analyser av lokalisation och expression av AF, samt utvärdering av cellulära och kliniska effekter orsakade av AF-behandling. Undervisning, examination och administration inom kursen Funktionell histologi, Sahlgrenska Akademins Läkarprogram. Kursutveckling framför allt vad avser komplettering och förnyelse av undervisningsmaterial för histologi med tonvikt på nätbaserade undervisningsformer. Delat kursledarskap, examination och administration av kursen Biomedicin för disputerade, med särskilt ansvar för histologi och grundläggande anatomi.

Kvalifikationer

Doktorsexamen i relevant ämne. Hög akademisk kompetens och gedigen erfarenhet av undervisning och examination på akademisk nivå inom morfologisk cellbiologi/histologi. Goda kunskaper, praktiskt och teoretiskt, i histologiska och histokemiska metoder.

Anställning

Anställningen är deltid 50% och tidsbegränsad på 12 månader med placering vid institutionen för biomedicin. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Professor Bengt Hallberg. Tel: +46 31 7863815. E-post: bengt.hallberg@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska innehålla kopia på bevis för doktorsexamen.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.