Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Lokalvårdare, intermittentanställning

Lokalvårdare, intermittentanställning

I universitets infrastruktur ingår två marina fältstationer, Kristineberg vid Gullmarsfjorden (Lysekils kommun) och Tjärnö vid Kosterfjorden (Strömstads kommun). Vid fältstationerna finns en bred serviceverksamhet (hotell, restaurang, laboratorier, fartyg, verkstad) med ett 40-tal anställda inom tekniska och administrativa yrken. Den annonserade tjänsten är förlagd till Kristineberg där det finns forskare året runt, gästforskare och universitetsstuderande som har en del av utbildningen förlagd till stationen.

Arbetsuppgifter

Sortering och hantering av grovsopor. Städning av undervisningslokaler och hotellrum. Städning kommer även ske i stationens mäss och andra lokalytor.

Kvalifikationer

Tala och förstå svenska är ett krav för att kunna möta verksamheten. För arbetets utförande krävs att man ej har någon form av allergi. Du ska ha god samarbetsförmåga, noggrannhet, vana vid självständigt arbete samt förmåga att ge god och kvalitativ service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställning

Anställningen är en intermittentanställning under ett år med placering vid Kristineberg.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta stationsföreståndaren Peter Tiselius, tfn 0766-229539,  peter.tiselius@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 24 oktober 2019

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.