Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Internationell handläggare

Humanistiska fakultetskansliet består av åtta medarbetare. Kansliet arbetar på uppdrag av dekanen med administrativt stöd till fakultetsledning, fakultetsstyrelse och beredningsgrupper. I kansliets uppdrag ingår beredning av ärenden, samordningsuppgifter gentemot institutioner och gemensam förvaltning samt kvalitetssäkring av verksamheten.

Humanistiska fakulteten söker en handläggare som vill bidra till att stärka fakultetens internationella profil genom att stödja institutioner och fakultetsledning i arbetet med internationella kontakter och utbyten.

I arbetsuppgifterna ingår att

• ge ett samordnat stöd till fakultetens institutioner i arbetet med internationella studenter
  • handlägga studentutbyten för institutionerna
  • ge stöd till inkommande och utresande studenter inklusive viss studieplanering
  • genomföra mottagande av inkommande studenter och ha kontakt med deras hemuniversitet
  • arbeta med fakultetens utbytesavtal
  • informera och inspirera studenter och personal till utbyten med utländska universitet
  • medverka i att organisera arrangemang inom området
  • handlägga även andra frågor inom området internationalisering

Kvalifikationer

Du har minst en kandidatexamen. Du har flerårig erfarenhet av administrativt arbete inom högskoleområdet, till exempel som utbildningshandläggare eller studievägledare. Du har också erfarenhet av att kommunicera information på svenska och engelska och är bekväm med att hålla presentationer för såväl små som stora grupper. Du har god datorvana och är skicklig på att hantera Office-paketet. Erfarenhet av arbete i det studieadministrativa systemet Mobility Online är meriterande.

Arbetet kräver mycket god förmåga att uttrycka sig korrekt och idiomatiskt på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du har god förmåga att strukturerat och självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter, är ansvarsfull och noggrann och har ett tillmötesgående förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på 50 % med placering vid Humanistiska fakultetskansliet. Provanställning kommer att tillämpas. Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:
Kanslichef Anna Nordling, telefon 031-786 1150, anna.nordling@hum.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-23

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.