Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskarutbildningshandläggare

Humanistiska fakultetskansliet består av åtta medarbetare. Kansliet arbetar på uppdrag av dekanen med administrativt stöd till fakultetsledning, fakultetsstyrelse och beredningsgrupper. I kansliets uppdrag ingår beredning av ärenden, samordningsuppgifter gentemot institutioner och gemensam förvaltning samt kvalitetssäkring av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att samordna och stödja fakultetens arbete med utbildning på forskarnivå, framför allt genom att vara handläggare för Humanistiska fakultetsstyrelsens forskarutbildningsberedning. Du har en central roll i fakultetens kvalitetsarbete med forskarutbildning.

I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, handlägga och samordna utbildningsrelaterade ärenden på forskarnivå som disputationer och allmänna studieplaner. Du stödjer också fakultetens institutioner i frågor om regelverk för utbildning på forskarnivå. Du har en viktig roll i att organisera olika arrangemang på fakultetsnivå som till exempel introduktionsdagar för doktorander.

Kvalifikationer

Du har en examen på minst magister-/masternivå.

Erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom högskoleområdet som till exempel utbildningshandläggare är meriterande, liksom vana vid inom universitetet gängse studieadministrativa system. Därutöver har du god datorvana och är skicklig på att hantera Office-paketet.

Arbetet kräver mycket god förmåga att uttrycka sig korrekt och idiomatiskt på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du har god förmåga att strukturerat och självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter, är ansvarsfull och noggrann och har ett tillmötesgående förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är ett ettårigt vikariat på 50 % med placering vid Humanistiska fakultetskansliet. Provanställning kommer att tillämpas. Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:
Kanslichef Anna Nordling, telefon 031-786 1150, anna.nordling@hum.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-23

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?