Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Integrationsutvecklare

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

IT-enheten står inför många spännande utmaningar. En av våra viktigaste målsättningar är att driva Göteborgs universitets digitala utveckling. Vi lägger stor vikt vid att finnas nära universitets olika verksamheter genom samarbeten som präglas av kompetens, pålitlighet och nyfikenhet. Enheten består idag av ca 120 medarbetare, men vi önskar bli fler.

Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar där dina initiativ och insatser både syns och gör skillnad. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder en bra balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Vårt Integrationsteam (ICC) behöver nu förstärkas med utvecklare. På vår ICC arbetar vi med webMethods (TM) integrationsplattform och integrationsspråket Flow (Software AG). Utbildning och träning i Flow erbjuds av arbetsgivaren vid anställning. Vi söker dig som inspireras av vår vision och våra utmaningar och vill vidareutveckla vår tjänsteorienterade integrationsarkitektur.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• Omsätta verksamhetens behov/krav till integrationslösningar och förvalta dessa.
  • Vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer.
  • Bidra till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar samt medverka till att skapa ett effektivt team och arbetssätt.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet och har ett intresse av att arbeta med utveckling av integrationer. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Du har erfarenhet från arbete i något av följande programmeringsspråk (eller annat objektorienterat språk): Java, PHP, C#, C++, Javascript, Python eller Perl.

Meriterande är:

• Kunskaper inom systemintegration och då hela vår servermiljö består av Linux så ser vi gärna att du är bekväm i denna typ av miljöer.
  • Erfarenhet av enhetstester då vi lägger mycket tid på test av våra lösningar.
  • Erfarenhet av CSV, XML, XSD, SOAP, REST, JSON, SFTP, SSH, BASH, SQL, IBM MQ.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och värdesätter egenskaper som nyfikenhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi tror att du trivs med eget ansvar, har fokus på att leverera och tar initiativ till att utveckla den verksamhet du arbetar i. Vi tror också att du har förmåga att arbeta självständigt med problemlösning samtidigt som du har en stark teamkänsla och förmåga till helhetssyn.

Anställning

Arbetet är heltid tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Formell titel är IT-utvecklare men din praktiska roll kommer vara utvecklare inom systemintegration.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta: Anna Andreasson, 031-786 1099, anna.andreasson@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 27 okt -19

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.