Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Kostymmästare

Högskolan för scen och musik (HSM) finns i huset Artisten i centrala Göteborg och ingår i den Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Institutionen utbildar komponister, musiker i flera genrer, lärare i musik och teater, musikalartister, operasångare och skådespelare och har drygt 600 studenter. Högskolan för scen och musik bedriver även utvecklingsarbete, forskarutbildning och forskning samt har en omfattande utåtriktad verksamhet. Institutionen har närmare 200 anställda.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kostymmästare för arbete med våra utbildningar. Du arbetar i nära samarbete med redan befintlig kostymmästare samt med övriga tekniker, lärare, studenter och producent i olika kursmoment. 

Du arbetar med framtagning av kostym till en mängd olika sceniska projekt. Det innebär nytillverkning likväl som ändringar av befintlig kostym, inköp av material och färdiga plagg samt ser till att scenkostymer underhålls. Du har kostymansvar för större och mindre projekt och arbetar med budget- och personalplanering. En stor del av arbetet kräver ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot studenter som du i perioder även handleder. Vid examensproduktioner arbetar du tillsammans med kostymdesigner.

Arbetstiden är främst förlagd till dagtid men det kan förekomma kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer

Du skall ha:

* Utbildning inom scenkostym som arbetsgivaren bedömer som relevant.

* Erfarenhet av arbete som dam- och herrskräddare i scenkonstproduktioner och/eller film.

* God servicekänsla, ansvarskänsla, stresstålighet och organisationsförmåga.

* God samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

* God kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska. 

Utöver ovanstående kvalifikationskrav tycker vi det är bra om du har:

* arbetat med kostym i liknande verksamhet.

* arbetat som kostymör/kostymdesigner.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader

Omfattning: 50% av heltid

Tillträde: 2020-01-01

Placering: Högskolan för scen och musik

Kontaktuppgifter för anställningen

Nicholaus Sparding, produktionssamordnare, 031-786 4101. E-post: nicholaus.sparding@gu.se

Magdalena Eldh, personaladministratör, 031-786 4010. E-post: magdalena.eldh@hsm.gu.se

Info HSM: www.hsm.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-17

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?