Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektsamordnare

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en projektsamordnare, med placering vid sektionen för farmakologi. Sektionen för farmakologi hyser ett antal forskargrupper med fokus på neurofarmakologi, psykofarmakologi och autonoma nervsystemet. Sektionen bedriver omfattande undervisning.

För mer information om verksamheten vid sektionen, se hemsidan: http://neurophys.gu.se/sektioner/farmakologi.

Vid sektionen bedrivs sedan år 2000 undervisning på grundläggande och avancerad nivå inom apotekar- och receptarieprogrammen. År 2016 gavs sektionen uppdraget att organisera och genomföra Kompletteringsutbildning för apotekare med utbildning utanför EU/EES och Schweiz (70 hp). Första intag till kompletteringsutbildningen skedde höstterminen 2017. Den ettåriga utbildningen består av två kurser, varav den första ges vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi medan den andra är verksamhetsförlagd och organiseras vid institutionen för medicin. Sektionen för farmakologi har det administrativa ansvaret för utbildningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker någon som har förmåga att organisera och administrera universitetskurser. I uppdraget ingår att samråda med utbildningsansvarig för kompletteringsutbildningen, utbildningskommittén för farmaci samt det lärosäte som ansvarar för nationell samordning av denna utbildning. Bland arbetsuppgifterna ingår att ha huvudansvaret för kommunikationen med berörda lärare och studenter. I uppdraget ingår vidare ansvar för schemaläggning, kurskoordinering, meritering och uppföljning av studenter, samt studentkommunikation. Uppdraget innefattar även undervisning inom ämnet farmakologi. En del av arbetet innebär att koordinera undervisningen vid de två ingående institutionerna.

Kvalifikationer

Grundexamen inom medicin/farmakologi/farmaci eller motsvarande är krav. Doktorsexamen är starkt meriterande. Erfarenhet av administration, speciellt inom högskolesektorn, är meriterande. Lärarerfarenhet inom farmakologi är ett krav. Visad förmåga att självständigt bedriva forskning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning, heltid, i 12 månader med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller enligt överenskommelse. 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta forskare/sektionschef Michael Winder, tfn; 031-786 3477, e-post; michael.winder@pharm.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-20.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?