Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Administratör

Handelshögskolan har, med sina drygt 3 700 helårsstudenter, 500 anställda, 160 internationella partneruniversitet, sina huvudämnen - ekonomi och juridik - och fyra institutioner en unik bredd. Unik är också skolans nära samverkan med näringsliv och offentlig sektor. Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA och är därmed den enda handelshögskola i Sverige som är Triple Crown-ackrediterad. Företagsekonomiska institutionen är den största institutionen vid Handelshögskolan och bedriver omfattande forskning och utbildning på grund- och avancerad nivå, och forskarutbildning inom ämnena företagsekonomi och ekonomisk geografi. Institutionen har 150 anställda varav 26 anställda doktorander. Institutionen är uppdelad i fyra sektioner och har flera forskningscentrum kopplade till sig: Centre for Business in Society, Centre for International Business Studies, Centre for Retailing, Centrum för global HRM, Centrum för regional analys och Centrum för turism.

Institutionen söker nu en administratör.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en heltidsanställning (100 %) och består av två huvudområden: ca. 50 % avser administrativa uppgifter som verksamhetsstöd till institutionen och ca. 50 % avser administrativa uppgifter som verksamhetsstöd till institutionens centrumbildningar.

Som verksamhetsstöd till institutionen utgörs arbetsuppgifterna främst av personaladministration gällande lärare, doktorander och administrativ personal, såsom rekrytering, anställning och introduktion av ny personal, kontakter med övriga myndigheter och relaterade administrativa uppgifter. I perioder kan andra administrativa uppgifter inom verksamhetsstödet bli aktuella.

Som verksamhetsstöd till någon av centrumbildningarna ansvarar du för planering och uppföljning av seminarier och möten. Du kommer att administrativt koordinera events och konferenser, bevaka korrespondens, skriva minnesanteckningar, göra beställningar, boka resor m.m. Du kommer även att uppdatera webbsidor genom att skriva nyheter, uppdatera eventkalendrar samt hantera sociala medier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom kommunikation, HR, det samhällsvetenskapliga området eller annat område som har relevans för de aktuella arbetsuppgifterna. Yrkeserfarenhet från arbete som samordnare eller administratör inom stor organisation är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i Office-paketet, bildredigeringsprogram, administrativa system och webbverktyg. Du är utvecklingsorienterad och har mycket god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad med ett flexibelt arbetssätt samt ha en god förmåga att hålla deadlines. Likaså ska du vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt egenskaper såsom engagemang och servicekänsla.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning, 100 %, med placering tills vidare på Företagsekonomiska institutionen. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde jan 2020.

Praktisk information

Företagsekonomiska institutionen är lokaliserad till Vasagatan 1, Göteborg. Du ingår i den administrativa personalgruppen bestående av totalt 23 medarbetare som arbetar inom ekonomi, studie- och sektionsadministration, kommunikation, IT, HR och forskarutbildningshandläggning. Institutionens administrativa personal arbetar enligt flextidsavtal. Som anställd vid Göteborgs universitet har du tillgång till en rad förmåner och försäkringar, bl.a. friskvårdsersättning, ersättning för vissa sjukvårds- och läkemedelskostnader och friskvård på arbetstid 1 h/vecka. Som anställd omfattas du av tjänstepensionsavtal PA 16.

För mer information om Företagsekonomiska institutionen, se gärna:

För mer information om centrumbildningarna vid institutionen, se gärna:

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på ”Ansök” nedan. Ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV samt kopior av intyg/betyg och andra relevanta handlingar.

Sista ansökningsdag

2019-10-29

Christina Hallberg, administrativ chef

E-mail: christina.hallberg@handels.gu.se

Hanna Strandner Rice, personalhandläggare

E-mail: hanna.strandner.rice@handels.gu.se

Fackliga organisationer

Information om fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.