Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en utbildningsadministratör med placering vid sektionen för fysiologi.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med utbildningsadministration för kurser vid sektionen för fysiologi.  Det innefattar arbetsuppgifter såsom kursinformation på lärplattform, registrering av studenter, schemaläggning i TimeEdit, tentamensadministration och resultatrapportering i LADOK. Arkivering och diarieföring ingår samt att på kursexpedition ge information till studenter och lärare. Även allmänna administrativa uppgifter kan förekomma såsom kopiering och inköp av kontorsmaterial.

Du kommer arbeta i nära samverkan med kursledningen, övriga utbildningsadministratörer samt institutionens utbildningssamordnare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med relevant inriktning för arbetsuppgifterna eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete samt erfarenhet av Göteborgs universitets administrativa system såsom Ladok och Canvas är meriterande. God datorvana och då främst i Word och Excel är ett krav.

Som person tror vi att du är utåtriktad, kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är självgående, effektiv, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du har god förmåga att planera ditt arbete och att prioritera, samt att hantera många olika uppgifter samtidigt.

Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är ett  vikariat, 5 månader med omfattning 100 % av heltid med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta biträdande administrativ chef Jessica Engström, tfn: 031-786 3375, e-post:jessica.engstrom@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-10-02

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.