Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsassistent

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, IPS, bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och samverkansuppdrag inom pedagogik och specialpedagogik. Centrala intresseområden vid institutionen är frågor som rör relationen utbildning och samhälle, inkluderande utbildningssystem, skolutveckling och skolledarskap, vuxenutbildning, inkludering, språk och bedömning samt betygsfrågor. För nuvarande har institutionen ca 210 medarbetare varav ca.30 är administratörer.

För ytterligare information om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik: https://ips.gu.se/

PISA (Programme for International Student Assessment) är världens största elevstudie och genomförs under ledning av OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development). Arbetet med PISA innebär analysering av den data som samlats in.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av analysarbete av PISA data, granskning av forskningsrapporter och viss undervisning. Arbetet innehåller granskning av forskningsrapporter på engelska samt undervisning på engelska.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenheter av analysarbete av data från internationella storskaliga studier är ett krav. Goda kunskaper inom statistisk metod samt kunskaper inom SPSS och Mplus är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning, timmar
Omfattning: 10-20%
Placering: Institutionen för Pedagogik och Specialpedagogik, Göteborgs Universitet
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Diarienummer: PAR 2019/1137

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Frida Rydevik, frida.rydevik@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-09-23

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?