Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsassistent

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, IPS, bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och samverkansuppdrag inom pedagogik och specialpedagogik. Centrala intresseområden vid institutionen är frågor som rör relationen utbildning och samhälle, inkluderande utbildningssystem, skolutveckling och skolledarskap, vuxenutbildning, inkludering, språk och bedömning samt betygsfrågor. För nuvarande har institutionen ca 210 medarbetare varav ca.30 är administratörer.

För ytterligare information om Institutionen för pedagogik och specialpedagogik: https://ips.gu.se/

PISA (Programme for International Student Assessment) är världens största elevstudie och genomförs under ledning av OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development). Arbetet med PISA innebär analysering av den data som samlats in.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av analysarbete av PISA data, granskning av forskningsrapporter och viss undervisning. Arbetet innehåller granskning av forskningsrapporter på engelska samt undervisning på engelska.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenheter av analysarbete av data från internationella storskaliga studier är ett krav. Goda kunskaper inom statistisk metod samt kunskaper inom SPSS och Mplus är meriterande.

Anställningsform: Visstidsanställning, timmar
Omfattning: 10-20%
Placering: Institutionen för Pedagogik och Specialpedagogik, Göteborgs Universitet
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Diarienummer: PAR 2019/1137

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Frida Rydevik, frida.rydevik@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-09-23

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.