Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Servicetekniker vid Campusservice Medicinareberget

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 350 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

Campusorganisationen bildades 2013 genom ett sammanförande av olika verksamhetsdelar och befinner sig i en fas där samarbetet inåt respektive utåt är i fokus. Det finns idag fem olika Campus.

Campus Medicinareberget omfattar den del av Göteborgs universitet som är etablerat på Medicinareberget och utgörs av Sahlgrenska akademin, i anslutning till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Verksamhetsområdet omfattar de medicinska fakulteternas lokaler, men även delar av Naturvetenskapliga fakulteten.

Verksamheten inom Campusservice Medicinareberget består bland annat av två vaktmästerier samt en säkerhetsgrupp. Det är 14 personer som arbetar med att ge kärnverksamheten service och stöd. Personalen hanterar paket och post, säkerhetsrelaterade frågor, AV-teknik, lokalsamordning, reprotjänster och transporter av källsorteringsmaterial samt planerar för interna omflyttningar. Viss service ges även till laboratorieverksamheter och kontroller av skyddsventilation görs kontinuerligt samt stöd ges i det systematiska brandskyddsarbetet. Lokalerna består till övervägande del av kontor och undervisningslokaler samt forskningslabb.

Utöver detta har vi 5 medarbetare som utför service till den Naturvetenskapliga fakulteten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med servicesamordnaren för området och övriga medarbetare inom Campusservice Medicinareberget. Som servicetekniker kommer du att utföra mycket skiftande servicesysslor inom Campusservice. Du kommer att ta ett stort ansvar för vår godsmottagning.

Vidare kommer du att:

 • arbeta med hantering av post- och paketförsändelser, att vara institutioner och andra enheter
 • vara institutioner och andra enheter behjälplig med rådgivning kring post- och paketförsändelser, internpost, SBA och miljöarbete
 • utföra visst underhållsarbete i lärosalar och i allmänna utrymmen
 • utföra administrativa arbetsuppgifter och planering av projekt för flyttservice
 • utföra transporter av diverse försändelser samt att ha kontakt med hyresvärdar, entreprenörer och underleverantörer

Vissa arbetsmoment kan vara tunga och arbetskrävande. Vi söker dig som vill växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med andra för uppdraget relevanta utbildningar
 • dokumenterad erfarenhet inom vårt verksamhetsområde, samt viss erfarenhet av fastighetsfrågor
 • arbetat i en serviceorienterad organisation
 • erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
 • god datorvana samt kunskaper i Officepaketet

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom post/paket och logistik. Periodvis är det viktigt att du kan hantera stor press under arbetet.

Du ska:

 • ha förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt
 • vara serviceinriktad, stor flexibilitet, fungera i ett högt arbetstempo och ha en hög grad av social kompetens samt förmåga att kommunicera med kunder och kollegor positivt, professionellt och på ett tydligt sätt
 • tycka om att lösa problem och komma med idéer till förbättringar och genomföra dessa med kollegor samt vara beredd på att växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen
 • ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och gruppens sammansättning av olika kompetenser. 

Anställning

Anställningen är tillsvidare 100% med placering tills vidare vid Campusservice Medicinareberget. Tillträde snarast eller enligt överenskomelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta David Ståhl, servicesamordnare
david.stahl@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-09-27

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?