Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Servicetekniker vid Campusservice Medicinareberget

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 350 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

Campusorganisationen bildades 2013 genom ett sammanförande av olika verksamhetsdelar och befinner sig i en fas där samarbetet inåt respektive utåt är i fokus. Det finns idag fem olika Campus.

Campus Medicinareberget omfattar den del av Göteborgs universitet som är etablerat på Medicinareberget och utgörs av Sahlgrenska akademin, i anslutning till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Verksamhetsområdet omfattar de medicinska fakulteternas lokaler, men även delar av Naturvetenskapliga fakulteten.

Verksamheten inom Campusservice Medicinareberget består bland annat av två vaktmästerier samt en säkerhetsgrupp. Det är 14 personer som arbetar med att ge kärnverksamheten service och stöd. Personalen hanterar paket och post, säkerhetsrelaterade frågor, AV-teknik, lokalsamordning, reprotjänster och transporter av källsorteringsmaterial samt planerar för interna omflyttningar. Viss service ges även till laboratorieverksamheter och kontroller av skyddsventilation görs kontinuerligt samt stöd ges i det systematiska brandskyddsarbetet. Lokalerna består till övervägande del av kontor och undervisningslokaler samt forskningslabb.

Utöver detta har vi 5 medarbetare som utför service till den Naturvetenskapliga fakulteten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med servicesamordnaren för området och övriga medarbetare inom Campusservice Medicinareberget. Som servicetekniker kommer du att utföra mycket skiftande servicesysslor inom Campusservice. Du kommer att ta ett stort ansvar för vår godsmottagning.

Vidare kommer du att:

• arbeta med hantering av post- och paketförsändelser, att vara institutioner och andra enheter
  • vara institutioner och andra enheter behjälplig med rådgivning kring post- och paketförsändelser, internpost, SBA och miljöarbete
  • utföra visst underhållsarbete i lärosalar och i allmänna utrymmen
  • utföra administrativa arbetsuppgifter och planering av projekt för flyttservice
  • utföra transporter av diverse försändelser samt att ha kontakt med hyresvärdar, entreprenörer och underleverantörer

Vissa arbetsmoment kan vara tunga och arbetskrävande. Vi söker dig som vill växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen.

Vi söker dig som har:

• lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med andra för uppdraget relevanta utbildningar
  • dokumenterad erfarenhet inom vårt verksamhetsområde, samt viss erfarenhet av fastighetsfrågor
  • arbetat i en serviceorienterad organisation
  • erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
  • god datorvana samt kunskaper i Officepaketet

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom post/paket och logistik. Periodvis är det viktigt att du kan hantera stor press under arbetet.

Du ska:

• ha förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt
  • vara serviceinriktad, stor flexibilitet, fungera i ett högt arbetstempo och ha en hög grad av social kompetens samt förmåga att kommunicera med kunder och kollegor positivt, professionellt och på ett tydligt sätt
  • ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och gruppens sammansättning av olika kompetenser.

Anställning

Anställningen är tillsvidare 100% med placering tills vidare vid Campusservice Medicinareberget. Tillträde snarast eller enligt överenskomelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta David Ståhl, servicesamordnare
david.stahl@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-09-27

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.