Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.
Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en biträdande forskare, med placering vid sektionen för hälsa och rehabilitering, enheten för logopedi.

På institutionen för neurovetenskap och fysiologi, enheten för logopedi, bedrivs forskning och undervisning när det gäller medfödda och förvärvade kommunikationsproblem. Enheten har ett 10-tal anställda lärare och forskare och 5 doktorander. F.n pågår flera externfinansierade projekt där man analyserar kommunikativ funktion.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl a att förbereda tränings- och analysmaterial från inspelade video och audioinspelningar av barn födda med gomspalt. Barnen ingår i en internationell prospektiv randomiserad studie och kommer från fem olika länder. Arbetet kan också innebära sammanställning av data och andra förekommande uppgifter i projektet.

Kvalifikationer

Logopedexamen. Intresse av talstörningar relaterade till läpp-käk-gomspalt. Erfarenhet av arbete med forskningsdata samt editering av video- och audioinspelningar är meriterande.

Anställning

Anställningen är en intermittent anställning i 12 månader och du kommer att arbeta timmar vid behov. Anställningen är placerad vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde efter överenskommelse.  

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor Christina Persson tfn: 031-786 6882, e-post: christina.persson@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: https://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Intyg om Logopedexamen bifogas med ansökan.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-09-26.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?