Sidansvarig: rekrytering@gu.se

Tipsa en vän
Utskriftsversion

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi.
Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker nu en biträdande forskare, med placering vid sektionen för hälsa och rehabilitering, enheten för logopedi.

På institutionen för neurovetenskap och fysiologi, enheten för logopedi, bedrivs forskning och undervisning när det gäller medfödda och förvärvade kommunikationsproblem. Enheten har ett 10-tal anställda lärare och forskare och 5 doktorander. F.n pågår flera externfinansierade projekt där man analyserar kommunikativ funktion.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl a att förbereda tränings- och analysmaterial från inspelade video och audioinspelningar av barn födda med gomspalt. Barnen ingår i en internationell prospektiv randomiserad studie och kommer från fem olika länder. Arbetet kan också innebära sammanställning av data och andra förekommande uppgifter i projektet.

Kvalifikationer

Logopedexamen. Intresse av talstörningar relaterade till läpp-käk-gomspalt. Erfarenhet av arbete med forskningsdata samt editering av video- och audioinspelningar är meriterande.

Anställning

Anställningen är en intermittent anställning i 12 månader och du kommer att arbeta timmar vid behov. Anställningen är placerad vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor Christina Persson tfn: 031-786 6882, e-post: christina.persson@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: https://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Intyg om Logopedexamen bifogas med ansökan.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-09-26.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.