Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistenter (1-2) till projekt finansierat av Trafikverket

 

Handelshögskolan har, med sina drygt 3700 helårsstudenter, 470 anställda, 160 internationella partneruniversitet, sina huvudämnen - ekonomi och juridik - och fyra institutioner en unik bredd. Unik är också skolans nära samverkan med näringsliv och offentlig sektor. Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA och är därmed den enda handelshögskola i Sverige som är Triple Crown-ackrediterad. Företagsekonomiska institutionen är den största institutionen vid Handelshögskolan med drygt 150 anställda och ett mycket högt antal pågående forskningsprojekt. Vi söker nu 1-2 projektassistenter till det pågående projektet ”Systemeffekter vid införande av HCT (långa fordon) i terminalnätverk”.

Projektbeskrivning

Projektet ”Systemeffekter vid införande av HCT (långa fordon) i terminalnätverk” är ett 3-månaders forskningsprojekt finansierat av Trafikverket. Målet med projektet är att skriva en ansökan till Transportstyrelsen om försöksverksamhet för längre fordon i ett terminalnätverk. I arbetet ingår att utreda och definiera vilka nya tekniker och konstruktioner som ska omfattas av försöksverksamheten men också att få tillstånd för längre fordonskombinationer hos respektive väghållare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som projektassistent innebär att du assisterar projektledaren genom att sammanställa material, göra miljö- och kostnadsanalyser samt att skriva rapporter och artiklar. I arbetsuppgifterna ingår att skriva ansökan, inhämtande av godkännande från väghållare, kontakt med länsstyrelser, stabilitetsanalyser (datorsimulerade) samt fastställande av vilka tekniker och konstruktioner som ska omfattas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har masterexamen med inriktning mot logistik och transporter. Du skall ha god förmåga att samla in, analysera och sammanställa information och texter. För tjänsten krävs personliga egenskaper såsom självständighet, god samarbetsförmåga och att du är välstrukturerad med god förmåga till kritiskt tänkande. Du behöver kunna uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, både muntligt och i skrift, samt behärska Office-paketet väl. Då en viktig del av arbetet utgörs av samverkan med andra projektpartners läggs stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet. Utöver detta är det meriterande om du har kunskaper inom forskningsfältet High Capacity Transport/längre fordon.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor gällande projektet, kontakta:

Rickard Bergqvist, professor Företagsekonomiska institutionen

E-mail: rickard.bergqvist@handels.gu.se, tel: 031-786 5241

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad, allmän visstidsanställning i 3 månader, heltid 100 %, med placering vid Företagsekonomiska institutionen, Vasagatan 1 i Göteborg. Tillträde hösten 2019.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, www.gu.se.

Ansökan skall vara inkommen senast 2019-09-02.

 

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?