Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör (vikariat)

Institutionen för svenska språket, vid Humanistiska fakulteten, har cirka 100 anställda lärare, forskare, systemutvecklare, forskningsingenjörer, doktorander och administrativ personal.
Institutionen är centralt belägen i nyrenoverade och ombyggda lokaler.

Arbetsuppgifter

Arbetet som utbildningsadministratör avser administration av program på kandidatnivå, masternivå samt fristående kurser.

Du kommer att utgöra ett administrativt stöd till studierektorer, undervisande personal samt studenter. Det innebär bland annat registrering, utskick, resultatrapportering, administration i samband med tentamina och support av webbaserade studenttjänster.

Det ingår ytterligare administrativa ansvarsområden såsom reseräkningar, bokning av resor och hotell med mera. Du kommer även att vara en av institutionens inköpare.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras under anställningstiden.

Kvalifikationer

Du kommer att vara en av två utbildningsadministratörer, vilket förutsätter att du både ska kunna arbeta i team och självständigt.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning, har god administrativ kunskap och erfarenhet samt är en van datoranvändare (Officepaketet).
För tjänsten krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt om du har arbetat med de administrativa system som finns inom Göteborgs universitet, såsom Ladok, Gubas och Canvas.

Arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor och därmed kommer särskilt stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga är en förutsättning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom engagemang, servicekänsla, flexibilitet, samarbetsförmåga, stresstålighet samt noggrannhet. Du måste även vara en god problemlösare med en organisatorisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt. 

Anställning

Anställningen är ett vikariat (heltid) till och med 2020-09-08, med möjlighet till förlängning. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Placering är vid institutionen för svenska språket.
 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Helén Sandström, Administrativ chef
Tel: 031-786 1774
E-post: helen.sandstrom@svenska.gu.se


Isabelle Larsson, Utbildningsadministratör
Tel: 031-786 6393
E-post: isabelle.larsson@svenska.gu.se

 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-08-26

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?