Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsamanuenser

Inom institutionen för vårdvetenskap och hälsa vid Sahlgrenska akademin ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildningar på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. En centrumbildning finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC). För mer information om institutionen för vårdvetenskap och hälsa besök gärna www.caresci.gu.se.

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa vid Sahlgrenska akademin söker dig som vill arbeta som forskningsamanuens vid sidan av dina egna studier. En forskningsamanuens arbetar som assistent till forskare och bistår med varierande arbetsuppgifter som tillhör det aktuella forskningsprojektet.

Vi söker fyra forskningsamanuenser för ett tidsbegränsat uppdrag i sex månader med start i oktober. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att fungera som forskningsassistent i något av de aktuella forskningsprojekt som bedrivs på institutionen. Det innebär att du kommer att få arbetsuppgifter som det aktuella projektet kan erbjuda såsom inmatning av forskningsresultat, litteratursammanställningar, delta vid olika möten etc. Du kommer att handledas av forskare under anställningen. Du kommer att delta i forskningsprojektet i syfte att väcka intresse för fortsatt forskning efter examen och får samtidigt en god inblick i universitetet som arbetsplats. 

Kvalifikationer

Minimikravet är att du är antagen till utbildning på institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Helst ska du under hösten 2019 genomföra termin fyra, fem eller sex på grundläggande nivå alternativt studera på avancerad nivå. Goda relationskapande egenskaper är viktiga då vi inom institutionen arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt.

Tidigare akademiska kurser och examina förutom sjuksköterskeutbildningen är meriterande. Intresse för forskning, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, avklarade poäng och betyg beaktas vid bedömningen.

Arbetet som amanuens förutsätter god organisatorisk förmåga, kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga, flexibilitet och noggrannhet, samt hög servicenivå.

Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev, CV, betyg/intyg från tidigare högskolestudier samt en lista på kurser som beräknas avklaras under höstterminen 2019 (Ladok-utdrag). I ditt personliga brev önskar vi att du beskriver dig själv och tydliggör dina personliga egenskaper och erfarenheter i relation till de egenskaper och förmågor vi efterfrågar.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning i sex månader med tjänsteomfattning 20% med placering tills vidare vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Tillträde 2019-10-01. Anställningen regleras i Högskoleförordningen 5 kap.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta;

Christopher Holmberg, koordinator forskningsamanuenser, christopher.holmberg@gu.se, telefon: 031-786 1852

Frågor om amanuensanställning: Eva Thörnqvist Nilsen, personalhandläggare, eva.thornqvist.nilsen@gu.se, telefon: 031-786 6133 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-09-12

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?