Till sidans topp

Sidansvarig: rekrytering@gu.se
Sidan uppdaterades: 2017-02-23 10:15

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lediga anställningar - detaljsida - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör, vikariat

Psykologiska institutionen bedriver en omfattande forsknings- och utbildningsverksamhet i samverkan med det omgivande samhället och har drygt 160 anställda. Utbildningen bedrivs på samtliga nivåer, från grundläggande nivå till forskarnivå och söktrycket på våra utbildningar är högt. Den forskning som bedrivs bedöms av internationella granskare som mycket god. Se www.psy.gu.se för mer information.

Psykologiska institutionen har i dagsläget 18 anställda inom det administrativa verksamhetsstödet. Vi söker nu en vikarie till en tjänst som utbildningsadministratör.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med utbildningsadministration men även annan administration kan ingå. Arbetsuppgifterna är varierade såsom nätbaserad kursinformation (CANVAS), registrering av studenter, tentamensadministration samt rapportering i Ladok och arkivering. I anställningen kan även bemanning av vår reception ingå samt bokning av lokaler.

Arbetet som utbildningsadministratör vid psykologiska institutionen innebär stor variation. Den vi söker förutsätts kunna kombinera administrativ skicklighet med social förmåga samt periodvis kunna arbeta med hög arbetsbelastning (företrädesvis vid terminsstart/terminsslut). Arbetet sker i nära samverkan med institutionens andra utbildningsadministratörer och studievägledare samt övrigt verksamhetsstöd, studierektorer och lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och yrkeserfarenhet av studieadministrativa processer vid universitet eller högskola.

Mycket god datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office-program samt goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, är ett krav.

Arbetet förutsätter insikt i och förmåga att tillämpa gällande regelverk och administrativa system av relevans för arbetsområdet. Tidigare erfarenheter av administrativa system som kommer att användas i tjänsten (Ladok, GUBAS, NyA, Canvas, GUPEA, Time-Edit) är meriterande.

Vi söker en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta och har ett serviceinriktat arbetssätt. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, god planeringsförmåga, förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt samt förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I urvalsprocessen kan det bli aktuellt med intervjuer och referenstagning. Dessa moment kommer i förekommande fall också att ligga till grund för bedömningen.

Anställning

Anställningen är ett vikariat på heltid med placering tills vidare vid psykologiska institutionen. Anställningen tillträdes snarast fram till den 30 juni 2020 med eventuell möjlighet till förlängning.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef Karin Cedhagen, 031-786 1489, karin.cedhagen@psy.gu.se.

Frågor om anställningsförfarandet kan ställas till personalhandläggare Therese Björkäng, 031-786 1632, therese.bjorkang@psy.gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-08-30

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?