Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Marinbiologer / Informatörer 2 st "Säsongsanställning" Lovéncentret Tjärnö

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur – Tjärnö en fältstation för utbildning, forskning och utåtriktad verksamhet. Den är belägen vid den artrika Kosterhavets nationalpark i norra Bohuslän. På Lovéncentret Tjärnö finns åretruntbaserade forskare såväl som gästforskare. Universitetsstuderande har en del av utbildningen förlagd till stationen. Med Tjärnö Akvarium som nav besöks Lovéncentret Tjärnö årligen av många tusen skolelever, turister och andra. Lovéncentret Tjärnö tillhör Göteborgs universitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att tillsammans med åretruntanställd informatör informera vid sommaraktiviteter för allmänheten vid Lovéncentret Tjärnö – främst öppethållande av Tjärnö Akvarium och Barnens sommarlabb.

Kvalifikationer

För uppgifterna behövs goda kunskaper om marin biologisk mångfald och övrig marin vetenskap, intresse och förmåga att muntligt kommunicera med barn och vuxna, förmåga till självständigt arbete och flexibilitet. Kunskap om verksamheten vid Lovéncentret Tjärnö är meriterande.

 Anställning

Anställningen är en säsongsanställning på 80% med placering vid med placering vid Institutionen för marina vetenskaper på Tjärnö.

Period 2018-07-02 till 2018-08-17.

Kontaktuppgifter för anställningen

Kerstin Johannesson, 031 - 786 96 11, kerstin.johannesson@marine.gu.se

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?