Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsamanuenser 2 st inriktning mot implementering av palliativ vård

Inom institutionen ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns också ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. Två centrumbildningar finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC) och Centrum för kultur och hälsa.

För ytterligare information om Institutionen för vårdvetenskap och hälsa: http://caresci.gu.se/

Arbetsuppgifter

Uppdraget som amanuens avser delaktighet i systematisk litteraturstudie om implementering av palliativ vård. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera genomgång och bedömning av litteratur från sökningar i internationella databaser. Vidare ingår inledande analys av litteratur. Arbetet genomförs under handledning och tillsammans med institutionens forskargrupp om palliativ vård.

Kvalifikationer

Behörighetskrav är att vara antagen till en utbildning vid Sahlgrenska akademin, på lägst grundläggande nivå. Intresse för forskning, avklarade poäng och betyg är avgörande för bedömningen. Tidigare erfarenheter av delaktighet i forskningsarbete är meriterande.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsadanställning under perioden 2018-02-01 tom 2018-04-15 med omfattningen 20 % av heltid med placering vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa.

Kontaktuppgifter för anställningen

Eva Lidén, sektionschef, +46 766 186 427, eva.liden@gu.se  

Joakim Öhlén, professor, +46 31-786 60 98, joakim.ohlen@fhs.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Tillsättningsförfarande

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla ett personligt brev, meritförteckning, betyg från högskolestudier samt lista på kurser som beräknas avklarade under höstterminen 2017.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?