LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Gästföreläsare

Enheten för hälsometri samordnar utbildning och forskning i hälsovetenskaplig statistik och hälsoekonomi vid Sahlgrenska akademin. Vi ansvarar för en rad kurser i tillämpad statistik och hälsoekonomi på grundnivå samt ansvarar för en lång rad metodkurser på forskarutbildningen vid Sahlgrenska akademin och Göteborgs universitet.

Arbetsuppgifter

Gästföreläsare på kurser i tillämpad statistik, folkhälsovetenskap och epidemiologi vid Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa. Undervisningen sker på en rad olika utbildningsprogram, inklusive bland annat läkarprogrammet, masterprogrammet i folkhälsovetenskap med inriktning hälsoekonomi och masterprogrammet i global hälsa.

Kvalifikationer

Erfarenhet av undervisning inom tillämpad statistik och kvantitativa utvärderingsmetoder för studenter inom folkhälsovetenskap och global health. Speciellt meriterande är erfarenhet av statistisk utbildning för studenter utan förkunskaper i statistik och att kunna möta studenterna på den nivå de inledningsvis befinner sig. Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket då detta krävs för undervisning. Mycket goda kunskaper i de statistiska programvaror som används inom utbildningsprogrammen vid institutionen (framförallt SPSS).

Anställning

Anställningsform: 3 tidsbegränsade anställningar, 6 månader Omfattning: Cirka 10-20% av heltid. Varierande arbetstider på timmar utifrån behov. Ej regelbundet återkommande. Placering: Institutionen för medicin, Göteborg Tillträde: 2018-01-01 eller så snart därefter som möjligt

Kontaktuppgifter för anställningen

Josefine Persson, Biträdande lektor i hälsoekonomi, 031-786 5429, josefine.persson.2@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.