Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Gästföreläsare

Enheten för hälsometri samordnar utbildning och forskning i hälsovetenskaplig statistik och hälsoekonomi vid Sahlgrenska akademin. Vi ansvarar för en rad kurser i tillämpad statistik och hälsoekonomi på grundnivå samt ansvarar för en lång rad metodkurser på forskarutbildningen vid Sahlgrenska akademin och Göteborgs universitet.

Arbetsuppgifter

Gästföreläsare på kurser i tillämpad statistik, folkhälsovetenskap och epidemiologi vid Avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa. Undervisningen sker på en rad olika utbildningsprogram, inklusive bland annat läkarprogrammet, masterprogrammet i folkhälsovetenskap med inriktning hälsoekonomi och masterprogrammet i global hälsa.

Kvalifikationer

Erfarenhet av undervisning inom tillämpad statistik och kvantitativa utvärderingsmetoder för studenter inom folkhälsovetenskap och global health. Speciellt meriterande är erfarenhet av statistisk utbildning för studenter utan förkunskaper i statistik och att kunna möta studenterna på den nivå de inledningsvis befinner sig. Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket då detta krävs för undervisning. Mycket goda kunskaper i de statistiska programvaror som används inom utbildningsprogrammen vid institutionen (framförallt SPSS).

Anställning

Anställningsform: 3 tidsbegränsade anställningar, 6 månader Omfattning: Cirka 10-20% av heltid. Varierande arbetstider på timmar utifrån behov. Ej regelbundet återkommande. Placering: Institutionen för medicin, Göteborg Tillträde: 2018-01-01 eller så snart därefter som möjligt

Kontaktuppgifter för anställningen

Josefine Persson, Biträdande lektor i hälsoekonomi, 031-786 5429, josefine.persson.2@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?