Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Gothenburg Research Institute är Handelshögskolans institut för tvärvetenskaplig forskning. Här har Handelshögskolans forskare möjlighet att i programform arbeta med forskningsprojekt med hög näringslivs- och samhällsrelevans. Forskningen vid GRI bedrivs i programform. GRI har ett nära samarbete med Chalmers tekniska högskola och Förvaltningshögskolan vid Göteborgs universitet. Alla forskningsprogram på GRI har ett omfattande internationellt nätverk och utbyte med bland annat besökande gästforskare från hela världen. http://gri.handels.gu.se/

GRI söker en biträdande forskare i strategy och design management.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar forskningsarbete med fokus på att inleda projekt i fältet digitalisering och industri 4.0, med betoning på dimensioner kring strategi och design management. Huvuduppgiften är att etablera samarbeten och att förbereda och skicka in ansökningar som kommer ligga till grund för fortsatta studier inom området digitalisering och industri 4.0. Det kommer även att inkludera undervisning i detta område. Arbetet kommer att genomföras både självständigt och med kollegor främst relaterad till forskningsprogrammet Managing Transformations.

Kvalifikationer

Potential att utföra forskning kommer att vara det huvudsakliga kriteriet vid bedömning av de sökande, framför allt forskning avseende strategi och design management, med inriktning på digitalisering och industri 4.0. De sökande förutsätts ha fullgjort en doktorsgrad i management och också publicerat arbete i fältet strategi och design management. God förmåga att analysera kvalitativt material och förmåga att uttrycka sig i skrift är meriterande. Den sökande förväntas undervisa på engelska. Svenska är en god merit, men krävs inte.

Tjänsten kräver mycket god samarbetsförmåga, självständigt arbete, och god analytisk förmåga. Eftersom skrivande är kärnan av arbetet, så är mycket god förmåga att formulera forskning på engelska ett krav. Noggrannhet, god planeringsförmåga och organisationsförmåga krävs också.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 6 månader med en omfattning av 50 % av heltid med placering tills vidare vid Gothenburg Research Institute. Tjänsten tillträds 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Ulla Eriksson-Zetterquist, 031-786 5407, ulla.eriksson-zetterquist@gri.gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?